Vile si centre de afaceri premium in zone de top din Bucuresti

Studiile de piata si analize realizate cu regularitate de ESOP Consulting arata o crestere a suprafetei totale de birouri disponibile la inchiriere in Bucuresti in 2015, in comparatie cu anul trecut, dar si o orientare mai accentuata a companiilor medii catre catre sediile de birouri in centrele de afaceri noi si moderne aparute in ultimii ani in zone centrale sau semi-centrale ale Capitalei.

Zone precum Grozavesti, Piata Romana, Piata Unirii, Piata Maria Rosetti, Piata 1 Mai sau Floreasca ocupa locuri de top in preferintele managerilor care cauta un sediu la un cost lunar avantajos pentru compania lor, care sa le aduca un plus de confort, eficienta si imagine.

Confort, eficienta si un plus de imagine

Centre de afaceri moderne in centrul Capitalei

Centrele de afaceri premium sunt si ele in topul companiilor mari si medii, companii nationale sau multinationale care au nevoie de un sediu modern si elegant, cu spatii deschise si luminoase, birouri spatioase si modern amenajate si decorate, sali de reuniuni sau sali de relaxare comparabile cu cele occidentale. Zone precum Calea Victoriei, Universitate, Aviatorilor, Barbu Vacarescu sau Piata Presei Libere sunt pregatite sa ofere astfel de sedii de birouri.

Vile istorice, cu o arhitectura deosebita, pentru sedii de birouri premium

Companiile ce isi doresc un sediu pe care sa-l ocupe in intregime si care sa impresioneze prin amplasarea privilegiata in centrul Bucurestiului, facilitati si dotari moderne, dar si o mostenire istorica ce ii ofera un plus de noblete si rafinament, pot alege una dintre vilele de pe Aviatorilor sau Polona, Piata Romana sau din zona Casin.

O astfel de vila este si cea despre pe care jurnalisitii au definit-o ca fiind « O frenezie din piatra si lemn pe dealul Mitropoliei: o casa cu lift din 1920, coloane dantelate si priveliste de micul Paris ». (www.wall-street.ro)

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
1.300 - 20.000 mp

ONE Verdi Park

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
267 - 1.917 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • 19€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
213 mp

Pallazo Italia

Universitate, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
295 - 6.504 mp

S Park

Presei Libere, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

Tendințe în piața spațiilor industriale pentru anul 2024


Anul 2024 se anunță a fi un an plin de provocări și oportunități în industria spațiilor industriale și logisticii. Companiile din acest domeniu se confruntă cu o serie de schimbări și perturbări, dar în același timp, inovațiile și tehnologiile emergente le oferă posibilitatea de a naviga cu succes prin peisajul în continuă schimbare. Iată o […]


Citeste mai mult

Inovația in Arhitectura Digitală: Redefineste spațiile de birouri corporate


În contextul dinamic al industriei B2B, o nouă paradigmă în arhitectura corporativă ia naștere, transformând spațiile de lucru în adevarate sanctuare ale inovației. De la beton la cod, această evoluție remarcabilă nu doar reflectă ritmul rapid al tehnologiei, ci și inspiră colaborare și creativitate într-un mod neașteptat. Într-un peisaj dominat de algoritmi și transformări digitale, […]


Citeste mai mult

Iata care sunt cele mai bune zone din Bucuresti de inchiriat spatii de business: birouri si hale industriale


Bucurestiul este nu doar capitala tarii, ci si un pol al afacerilor si inovatiei. Alegerea unei locatii potrivite pentru spatiul de birou sau hala industriala pentru desfasurarea activitatii companiei tale poate influenta semnificativ succesul afacerii pe care o detii. Cu toate ca alegerea celei mai bune zone din Bucuresti pentru inchiriat spatii de business depinde […]


Citeste mai mult