Clădire centrală de birouri, potrivită pentru companii medii

Centrul de afaceri DV 24

Principalul avantaj al birourilor Delea Veche 24 (DV 24) este flexibilitatea, atât în privința mărimii suprafețelor de birouri care pot fi închiriate (de la 126 mp, la 4.068 mp), a faptului că sunt ușor de compartimentat, dar și a condițiilor de realizare a contractelor, adaptate bugetelor companiilor medii, potrivit recomandărilor ESOP Consulting / Corfac International. Suprafața pe fiecare etaj liber este de 678 mp.

DV 24 este un proiect mixt, compus dintr-un centru de afaceri cu birouri de clasă superioară și apartamente de lux, situat pe Calea Călărașilor, în zona de centru-est a Capitalei.

Centrul de afaceri DV 24 cuprinde două clădiri de birouri, una cu 12 etaje și o suprafață închiriabilă de 9.250 mp de spații la standarde BOMA și a doua cu 5 etaje și o suprafață închiriabilă de circa 1.400 mp.

Centrul de afaceri DV 24 are fațadă de sticlă, patru lifturi rapide și o serie de facilități pentru companiile IT&C, aici fiind până de curând sediul Bitdefender: putere electrică instalată de 960 KW, generator pentru sisteme vitale cu capacitate 80 KW, prize date-voce la fiecare 24 mp închiriați, hidranți, internet fibră optică 10 provideri, unități split etc.

În complex au fost amenajate o zonă specială pentru fumat și o parcare sigură pentru biciclete, DV 24 având pază permanentă.

La parterul primei clădiri de birouri se află un spațiu comercial, un ATM și o cafenea.

Printre chiriașii actuali din cele două clădiri de birouri se regăsesc Allianz Țiriac, DESA, Petrotech Project, Messer, Romanian Security Systems, Bulsara Company.

În ceea ce privește componenta rezidențială a proiectului DV 24, ea cuprinde în total 137 de apartamente.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
140 - 787 mp

Delea Veche 24 cladirea A

Calea Calarasilor, Bucuresti
  • 10,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
120 - 1.684 mp

Olympia Tower

Muncii, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult