O firmă de IT&C a pre-închiriat un sfert din Unirii View

Compania NTT Data Romania a semnat un contract pentru o suprafață de 4.000 mp de spații de birouri, în clădirea Unirii View, aflată în construcție în apropierea magazinului Unirea din București.

Acesta este prima tranzacție de pre-închiriere în Unirii View, turnul de birouri care are cea mai mare vizibilitate în zona ultracentrală a Capitalei și care este prevăzut a se da în folosință în 2018.

Proiectul de birouri va avea 18 niveluri și 73 metri, rivalizând ca înălțime cu Hotelul Intercontinental.

Spațiile de birouri vor fi de cea mai înaltă calitate, de standarde de clasă A, fiind pre-certificate BREEAM. Proiectul este realizat de compania de construcții Bog’Art, care are în portofoliu cele mai mari centre de afaceri din Bucureșți.
Locația este una de top, proiectul de birouri fiind situat între centrul comercial Unirea Shopping (unde au magazine retaileri de top, cu mărci de îmbrăcăminte precum Zara, Stradivarius, magazinul flagship H&M din București etc) și Biblioteca Națională.

La Unirii View se ajunge ușor din toate colțurile orașului, fiind situat la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Unirii, cel mai important hub de transport din București.

În ceea ce privește posibilitățile de restaurante și cafenele, în zone sunt nenumărate variante, așa cum numai în zona ultracentrală a unui oraș se pot găsi. La parterul clădirii este prevăzută o zonă comercială de 285 mp, în apropierea clădirii sunt terase și cafenele stradale, la 10 minute de mers pe jos se află Centrul vechi, unde se găsesc peste 300 de restaurante și cafenele,  iar la cinci minute se află zona de food court din centrul comercial Unirea.

Primul chiriaș, NTT Data Romania este o compania de soluții IT&C, software și servicii integrate, fondată în 2000, care aparține concernului japonez cu același nume, cu afaceri de 13 miliarde de euro pe an și peste 76.000 de angajaţi la nivel mondial.

Sediul central al filialei din România este în Cluj-Napoca și planurile de expansiune ale companiei NTT Data Romania au în vedere depășirea unui număr de 1.600 angajați, până la sfârșitul acestui an.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Unirii View, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
280 mp

Bectro Center

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 35.000 mp

U Center Bucuresti

Tineretului, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult