Un nou proiect premium de birouri în zona Dorobanți: D’OR Business Center

D’OR Business Center este un centru de afaceri premium cu două componente distincte, o clădire nouă, cu nouă etaje și design modern, în curs de execuție, potrivit echipei de monitorizare ESOP, a cărei finalizare este prevăzută pentru al treilea trimestru din 2018 și o vilă renovată, dispusă pe parter și un etaj.

Proiectul D’OR Business Center are în total o suprafață construită de 9.073 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 5.305 mp.

În clădirea nouă, cu nouă etaje, suprafața de birouri de închiriat pe fiecare etaj este cuprinsă între 502 mp și 575 mp.

Vila are două niveluri, de câte 179 mp.

Spațiile de birouri de clasă A vor beneficia de iluminat natural optim, de sistem de control al luminii pentru fiecare zonă de birouri, generator electric, pază 24 de ore, sistem de supraveghere modern, trei lifturi rapide și silențioase, parcare păzită pentru biciclete la subsol, cabine de duș și spații pentru vestiare.

Pe fiecare etaj este amenajată o bucătărie, un spațiu de stocare și un spațiu destinat serverelor viitoarelor companii chiriașe.

Sistemul de fațade ales de developer asigură un consum redus de energie.

Condițiile de pre-închiriere sunt flexibile, suprafața minimă de închiriat în centrul de afaceri D’OR Business Center fiind de 557 mp.

Birourile D’OR Business Center au la dispoziție 125 locuri de parcare, un număr superior cotei obligatorii, impuse de normele tehnice de construcție în vigoare.

D’OR Business Center se află situat pe Calea Dorobanților, în zona ultracentrală a Bucureștiului, aproape de Academia de Studii Economice (ASE), foarte aproape de Piața Romană și de stația de metrou cu același nume, lângă British Council și Sheraton Hotel.

Dezvoltatorul are o experiență vastă în ceea ce privește construcția de clădiri de birouri în București, toate situate în zone căutate de chiriașii actuali, ceea ce conferă un plus de valoare proiectului, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International. 

În ansamblul arhitectural D’OR Business Center sunt îngemănate o construcție nouă, în curs de realizare, cu spații vitrate generoase, finisaje de foarte bună calitate, sistem de management al clădirii și și o clădire istorică renovată, care păstrează farmecul vechiului București și aduce prestigiu locației.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
201 mp

Avantgarde Office Building

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
177 - 652 mp

Polona Business Center

Dacia, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
273 - 1.228 mp

Grand Offices

Floreasca, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
486 mp

Banu Antonache 40-44

Floreasca, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult