Vodafone inchiriaza 4.300 mp in City Offices

Cladirea de birouri aleasa de Vodafone Shared Services Romania se afla in zona statiei de metrou Eroii Revolutiei. Suprafata de birouri inchiriata de Vodafone este de 4.300 mp, aici urmand a se muta circa 500 angajati, pana la sfarsitul anului.

City Offices este o reconversie a fostului City Mall si are in total o suprafata inchiriabila de 36.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Suprafata minima de inchiriat de catre o firma este de 1.000 mp. Ca facilitati, cladirea se afla intr-o zona cu acces catre toate tipurile de mijloace de transport – metrou, autobuz si tramvai si in imediata apropiere a Parcului Tineretului si dispune de o parcare privata supraterana. La parter se afla un supermarket Mega Image si un magazin Vodafone.

Zona de centru-sud, in care se afla cladirea City Offices mai are un avantaj – apropierea de Centrul Vechi, ale caror terase sunt un magnet pentru tinerii angajati.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din City Offices, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
117 - 2.043 mp

City Offices

Oltenitei, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
342 - 3.232 mp

Global Business Center

Grozavesti, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
260 - 2.687 mp

Pipera Business Tower

Pompei, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
213 mp

Pallazo Italia

Universitate, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult