World Class a pre-închiriat un spațiu într-o clădire de birouri din Cluj-Napoca, prin ESOP

World Class România alege proiectul Record Park, din zona centrală a orașului Cluj-Napoca, pentru următorul său club din Cluj-Napoca, tranzacția realizându-se prin intermediul ESOP. World Class România va amenaja un club cu o piscină cu acoperiș retractabil, care va servi atât ca spațiu interior, cât și exterior, investiția fiind estimată la 2 milioane de euro.

Clubul Word Class Record Park va fi dat în folosință în cea de-a doua parte a lui 2018 și va ocupa o suprafață de 2.500 mp, pre-închiriată în complexul de birouri Record Park.

Complexul Record Park prevede un mixt de funcțiuni urbane, având în plan construirea unei clădiri noi de birouri care va însuma o suprafață de 12.000 mp birouri de clasă A, cu terase mari și finisaje de ultimă generație, pe lângă o zonă de birouri revitalizate din spații istorice, cu o suprafață totală de 2.000 mp, destinate sistemului co-working, 1.000 mp de spații comerciale și 235 apartamente noi.

Spațiile de birouri de clasă A din cadrul proiectului Record Park sunt prevăzute a se livra anului viitor și sunt precertificate BREAM Excellent.

„Principalele avantaje ale complexului de birouri Record Park sunt zona centrală – la distanță foarte mică de centrul istoric al orașului Cluj-Napoca, accesul ușor cu mijloacele de transport în comun și facilitățile complexului – printre care parcările de biciclete și viitorul club al World Class România”, declară Alexandru Petrescu, manager ESOP I Corfac International.

Pentru angajații care vin la birou cu mașina vor fi disponibile 226 locuri, în parcarea subterană.

„Al doilea cel mai mare oraș din țară, Cluj-Napoca se bucură de o comunitate corporate importantă, având parte de o dezvoltare notabilă în ultimii ani. Acesta este motivul pentru care ne-am dorit să fim parte din acest proces, inaugurând noua locație premium într-un peisaj unic, urban”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de închiriat din Cluj-Napoca, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
mp

Novis Plaza Corp A Faza 1

Gruia, Cluj-Napoca
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
800 - 18.800 mp

Liberty Technology Park III

Nord, Cluj-Napoca
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
490 - 6.821 mp

Advancity Business Center

Marasti, Cluj-Napoca
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
618 mp

Optimus Nova Center

Floresti, Cluj-Napoca
  • 12€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult