Găsește soluții imobiliare
Caută

Spatii birouri Bucuresti. Inchirieri si vanzari birouri


Prin ESOP, aveti acces la probabil cel mai mare portofoliu de spatii de birouri din Bucuresti!

In aceasta sectiune regasiti grupate spatii de birouri din Bucuresti promovate de ESOP, impartite dupa tipul de tranzactie: spatii birouri de inchiriat sau birouri de vanzare. Pentru o mai mare filtrare a proprietatilor, fiecare astfel de categorie este structurata in doua sub-categorii, si anume spatii de birouri in vile, respectiv spatii birouri in centre de afaceri. Puteti utiliza motorul de cautare din partea de sus a paginii, pentru a realiza o cautare personalizata nevoilor dumneavoastra.

Cu o experienta de peste 10 ani lucrand specializat pe piata spatiilor de birouri, ESOP va pune la dispozitie, prin www.esop.ro, cea mai rapida modalitate de gasire a unui spatiu de birouri in Bucuresti. Peste 500 de spatii disponibile imediat, atat in cladiri de birouri, cat si in vile, si cea mai mare echipa de consultanti dintr-un department de birouri, sunt doar la un telefon distanta de dumneavoastra. Contactati-ne pentru a primi prompt o selectie personalizata de spatii realizata din cel mai mare portofoliu de spatii de birouri din Bucuresti ! Beneficiati de sansa realizarii celei mai bune alegeri, cu cel mai mic efort si timp din partea dumneavoastra !


Cauta spatii de inchiriat in Bucuresti dupa zone

Prin Esop, veti gasi spatii de birouri in toate zonele de business ale Bucurestiului, fie ele zone ultracentrale traditionale – precum Piata Victoriei, Romana, Universitate, Unirii, sau zonele de afaceri cele mai dinamice, incepand cu zona centru-nord (Aviatorilor, Charles de Gaulle, Dorobanti Capitale, Floreasca, Barbu Vacarescu, Domenii, Casin, Piata Presei Libere). Acoperim deopotriva zonele in ascensiune, cu un bun acces la mijloacele de transport, cum este zona centru-vest a Bucurestiului, cu renumitul sau Cotroceni, sau zona Grozavesti-Semanatoarea, solicitata de numeroase companii din domeniul IT si software. Pentru spatiile de tip back-office, recomandam locatii precum Dimitrie Pompei, Pipera, Republicii. Oricare sunt nevoile dumneavoastra, le vom intelege, si va vom furniza cele mai adecvate solutii disponibile in piata.

Caută in zonele selectate Caută in toate zonele Caută in zonele selectate Caută in toate zonele


Cele mai vizualizate spatii de birouri din Bucuresti