Găsim soluții imobiliare
Caută

Apartamente de vanzare in Bucuresti. Oferte imobiliare - 4 solutii gasite pentru cautarea dvs.

 • 649620€
  237 mp

  Primaverii, Bucuresti, ID 7589

  Blocul aflat in zona Primaverii dispune de apartamente la vanzare si spatii de birouri de inchiriat sau la vanzare. Este dotat cu centrala termica proprie si aer conditionat. Zona este linistita si dispune de statii de metrou si RATB, fiind potrivita atat pentru sedii de firme cat si pentru o locuinta intr-o zona apreciata.

  7 min.
 • 590000 - 650000€
 • 305000€
  305 mp

  Arcul de Triumf, Bucuresti, ID 14385

  Penthouse de vanzare in zona Domenii. Dispus pe ultimele 2 etaje ale cladirii, proprietatea are potential atat pentru spatii de birouri cat si pentru rezidenta. Se vinde impreuna cu terenul pe care se afla cladirea.

  15 min.

 • 750000€
  493 mp

  Aviatorilor, Bucuresti, ID 14789

  Spatiu de birouri disponibil la vanzare in cladire mixta. Pretabil pentru sediu propriu, cabinet de avocatura, notariat, clinica medicala.

  3 min.
1 - 4 oferte din 4

Apartamente de vanzare sau de inchiriat in Bucuresti, oferte premium

Daca doriti o locuinta moderna si accesibila financiar, situata intr-o zona centrala sau rezidentiala din Bucuresti, compania imobiliara ESOP Consulting va ofera o selectie atent realizata de proprietati disponibile la vanzare la un pret foarte avantajos.

Zone de top din Bucuresti precum Bd. Dacia, Aviatorilor, Bd. Stefan cel Mare sau Calea Mosilor, zona Primaverii sau Calea Plevnei sunt apreciate pentru mijloacele rapide de transport in comun si accesul rapid in orice alta zona a capitalei, strazile linistite sau conditiile propice pentru dezvoltarea unei afaceri.

Apartamentele disponibile la inchiriere sau la vanzare aflate in aceste zone dispun de cele mai moderne dotari si facilitati, iar investitia este una profitabila pe termen lung.

Ofertele imobiliare ESOP Consulting va propun si vile sau case de vanzare pentru locuinta sau pentru sedii de firma si birouri, in diferite zone din Bucuresti. Vilele sunt renovate si dispun de dotari si facilitati moderne, pentru o locuinta confortabila si spatioasa, sau pentru un sediu de firma elegant si proetenos.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.