Găsește soluții imobiliare
Caută
17 soluții găsite pentru dvs.
Opțiuni de filtrare
Număr camere
Preț vânzare

Pret vânzare

Locație
Vezi lista localitatilor din Ilfov

Zone din Bucuresti

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  

Mai multe

Mai multe filtre

Destinație

Destinație


Sector

Sector

Distanța metrou

Distanța față de metrou


Suprafața

Suprafața
17 oferte Închide X
Resetează Salvează căutarea 

Apartamente de vanzare in Bucuresti. Oferte imobiliare - 17 solutii gasite pentru cautarea dvs.

16 - 17 oferte din 17
1 2

Apartamente de vanzare sau de inchiriat in Bucuresti, oferte premium

Daca doriti o locuinta moderna si accesibila financiar, situata intr-o zona centrala sau rezidentiala din Bucuresti, compania imobiliara ESOP Consulting va ofera o selectie atent realizata de proprietati disponibile la vanzare la un pret foarte avantajos.

Zone de top din Bucuresti precum Bd. Dacia, Aviatorilor, Bd. Stefan cel Mare sau Calea Mosilor, zona Primaverii sau Calea Plevnei sunt apreciate pentru mijloacele rapide de transport in comun si accesul rapid in orice alta zona a capitalei, strazile linistite sau conditiile propice pentru dezvoltarea unei afaceri.

Apartamentele disponibile la inchiriere sau la vanzare aflate in aceste zone dispun de cele mai moderne dotari si facilitati, iar investitia este una profitabila pe termen lung.

Ofertele imobiliare ESOP Consulting va propun si vile sau case de vanzare pentru locuinta sau pentru sedii de firma si birouri, in diferite zone din Bucuresti. Vilele sunt renovate si dispun de dotari si facilitati moderne, pentru o locuinta confortabila si spatioasa, sau pentru un sediu de firma elegant si proetenos.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.