1.000 parteneri ESOP primesc în dar un copac al viitorului

În ultimii 100 de ani, pădurile din România aproape s-au înjumătățit și acum acoperă doar circa 27% din teritoriul țării (sub media de 40%, cât este la nivelul Uniunii Europene), absorbind mai puțin de 25% din totalul de noxe din atmosferă, produse de viața modernă, conform datelor Eurostat. Dacă se va continua în acest ritm, aerul va fi greu de respirat nu doar în mediul urban, la birou, ci și la nivelul întregii țări.

Comparativ cu România, în Suedia (țara care are cel mai mare fond forestier și zone împădurite din Uniunea Europeană) pădurile absorb 84% din dioxidul de carbon. La nivelul țărilor Uniunii Europene, în total fondul forestier acoperă 182 milioane de hectare, din care circa o treime sunt pe teritoriul a două țări – Suedia și Finlanda. În România, suprafața totală împădurită este de circa 7,6 milioane de hectare.

Echipa ESOP consideră că doar implicându-ne social, împreună, vom putea îndrepta această situație. Rememorând cuvintele solemne ale Regelui Mihai I „Am luat România cu împrumut de la copiii noștri”, echipa ESOP Consulting | CORFAC International, alături de cei mici, a participat la campania „Adoptă un copac!” și a susținut financiar plantarea a 1.000 de copaci în comuna Chirnogi, sămbătă, 14 aprilie 2018.

Mulțumim partenerilor ESOP pentru că împreună am creat valoare în ultimii ani în mediul de business. Sperăm ca acești 1.000 de copaci pe care îi dăruim partenerilor ESOP să reprezinte o picătură într-un ocean de responsabilitate socială și implicare în conservarea mediului în care trăim, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting | CORFAC International.

De ce 1.000 de copaci? Pentru că în acest an ESOP a trecut de pragul de 1.000 parteneri cu care a facut afaceri, în ultimii 16 ani, echipa a hotărât ca pentru fiecare partener să planteze câte un copac, în cadrul campaniei “Adoptă un copac!“, derulată de ViitorPlus.

În acest fel, dorim să contribuim la împădurirea terenurilor degradate şi la creşterea calităţii aerului pentru noi toţi

Majoritatea companiilor aleg să aducă la un moment dat un semn de mulțumire tuturor partenerilor și colaboratorilor, și deși există o multitudine de metode de a face acest lucru, alegerea de a crește suprafața împădurită a României prin sprijinirea plantării unor arbori în numele acestora reprezintă o inițiativă demnă de lăudat și cu impact real asupra mediului înconjurător”, precizează reprezentanții asociației ViitorPlus, care au derulat campania “Adoptă un copac!”, cărora le mulțumim pentru suportul logistic acordat la achiziționarea și plantarea celor 1.000 de copaci.

Sămbătă 14 aprilie 2018, la Chirnogi, alături de echipa ESOP, în zona de plantare au fost și voluntari din cadrul companiilor FedEx și ING, în total fiind plantați copaci pe o suprafata de 1,5 hectare din ceea ce pentru generația următoare va fi perdeaua forestieră din comuna Chirnogi, județul Călărași.

Dacă dorești mai multe informații despre serviciile oferite de ESOP, poți dialoga cu un consultant completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
mp

ONE Tower

Floreasca, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.300 - 20.000 mp

ONE Verdi Park

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
400 mp

ONE Herastrau Office

Caramfil, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
400 - 12.043 mp

ONE Cotroceni Park

Cotroceni, Bucuresti
  • 16 - 16,90€/mp, negociabil

Postari similare

Idei de amenajare a biroului de la serviciu in stil Feng Shui. Ofera un plus de personalitate locului in care muncesti


Business park-urile pun la dispozitie spatii de birouri de inchiriat dotate modern, astfel incat utilizatorii sa se bucure de un mediu de lucru placut, care sa-i ajute sa isi desfasoare activitatea la capacitate maxima. Cu toate acestea, fiecare utilizator isi poate aduce aportul prin punerea amprentei personale asupra biroului pe care il foloseste. Alegerile pe […]


Citeste mai mult

Avantajele unor birouri open space. Iata cum influenteaza evolutia afacerii tale


Anul 2023 vine cu noi provocari pentru compania ta, caci ai ajuns in punctul in care esti nevoit sa cauti o locatie noua, care sa raspunda tuturor nevoilor business-ului pe care il detii. Piata imobiliara este extrem de ofertanta, insa, inainte de a alege, trebuie sa realizezi o analiza corecta a facilitatilor si beneficiilor pe […]


Citeste mai mult

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult