Prima etapă a proiectului de birouri AFI Tech Park, dezvoltator AFI Europe Romania, se va da în folosință anul viitor, lucrările de construcție demarând în această toamnă.

AFI Tech Park va avea în total o suprafață închiriabilă de 50.000 mp spații de birouri de clasă A, destinate în special companiilor care angajează tineri, datorită poziționării centrale, lângă Hotel Marriot și Casa Poporului, precum și lângă The Ark, un hub cultural unde au numeroase expoziții și evenimente și a Centrului Vechi.

AFI Tech Park va mai avea numeroase restaurante, o sală de fitness, cafenele proprii, zonă de parcat bicicletele și va asigura un acces rapid la două centre de retail aflate în imediata sa apropiere: Vulcan Center și Liberty Mall.

Mai multe detalii despre proiect găsiți în articolul nostru din luna septembrie: Un nou proiect interesant lansat pe piață: AFI Tech Park.

Dacă doriți un spațiu de birouri de pre-închiriat în această clădire ultramodernă AFI Tech Park vă puteți adresa direct colegei noastre care se ocupă de proiect, Mirela Raicu, email mirela.raicu@esop.ro .

Pentru mai multe oferte de spații de birouri de închiriat în această zonă din București, vă invităm să vizitați secțiunea Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Cotroceni !