Turnul de birouri situat lângă Crowne Plaza va avea 24 etaje cu spații de birouri de clasă A, cu un total închiriabil de 35.000 mp, potrivit monitorizării ESOP Consulting. Chiriașul ancoră este compania de consultanță PwC România, care a pre-închiriat o suprafață de 8.000 mp de spații de birouri.

Lucrările de construcție sunt în grafic și se estimează că Ana Tower se va da în folosință în ultimul trimestru din acest an.
Construcția este pre-certificată LEED Platinum, garantând criterii de clădire verde: consum redus de energie, lumină naturală din abundență, datorită suprafețelor mari vitrate ale fațadei, sistem BMS de control, generator pentru sistemele vitale. Pe lângă birouri, la subsol, pe trei niveluri, se vor construi 267 locuri de parcare și 11 stații de încărcare de mașini electrice. În jurul clădirii va fi amenajată și o parcare supraterană. De asemenea, clădirea va avea ca facilitate și o parcare de biciclete și vestiare cu dușuri, pentru angajații care vor veni la birou cu bicicleta sau trotineta electrică.
La parter va fi amenajată și o cafenea.
Suprafața medie închiriabilă pe etaj este de 1.336 mp.
Zona Expoziției – Casa Presei Libere, unde se află Ana Tower, este în plină dezvoltare, acest proiect fiind al doilea ca mărime în rândul dezvoltărilor mari cu spații de birouri de clasă A. Amplasamentul se află lângă Crowne Plaza, la 5 minute de intersecția de la Casa Presei Libere, unde se prevede o viitoare stație de metrou pe linia în construcție ce va lega stația Jiului de Aeroportul Internațional Otopeni. La distanță de mers pe jos se află stații de autobuz cu acces la 12 linii, care leagă zona de centru-nord a Capitalei cu toate cartierele din București.
La 10 minute de mers pe jos se află Parcul Herăstrău.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în zona Expoziției, vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro