Angajații firmelor din birourile clădirilor UBC donează cărți pentru copiii nevoiași

La centrele informaționale ale clădirilor de birouri UBC, din Timișoara se strâng cărți pentru copiii din familii defavorizate. Cu o floare nu se face primăvară, la fel nici cu o carte, dar cu sute și mii de cărți adunate în cadrul comunității Openville sigur se va strânge o bibliotecă și se va face primăvară. Proiectul se numește „Ambasadori ai Lecturii” și are ca scop crearea unei biblioteci mobile, care să fie disponibilă pentru 120 de copii nevoiași.

Cărțile se aduc până pe 24 aprilie 2019, la fiecare la Centrul Informaţional din fiecare clădire de birouri.
Proiectele sociale, cu acțiuni comunitare sunt organizate de ONG-uri, în parteneriat cu administratorii clădirilor de birouri sau de către departamentele de HR ale companiilor chiriașe și sunt din ce în ce mai des întâlnite, în cadrul noilor centre de business.

La Timișoara, proiectul este derulat de o fundație, în parteneriat cu una din companiile chiriașe în complexul de birouri: Fundația Missio Link International și Ness Digital Engineering Timișoara.

Cărțile dăruite de angajații din clădirile de birouri UBC vor fi împrumutate copiilor din familii defavorizate, din zona metropolitană a Timișoarei. Biblioteca mobilă va sta la dispoziția a peste 120 de copii și se va muta din loc în loc, săptămânal, în mai multe zone. În plus, o echipă de voluntari va organiza și sesiuni interactive, cu discuții în jurul lecturilor realizate de copii.

Se pot dona și bani pentru cărți, iar cei care donează primesc reduceri la cărți cumpărate din librăria Cărturești din cadrul Iulius Mall Timişoara.

Ai carte, ai parte, iar atunci când ai parte este bine dă dai mai departe o carte, ca și un copil să aibă în viitor parte de o viață frumoasă.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!

Postari similare

Idei de amenajare a biroului de la serviciu in stil Feng Shui. Ofera un plus de personalitate locului in care muncesti


Business park-urile pun la dispozitie spatii de birouri de inchiriat dotate modern, astfel incat utilizatorii sa se bucure de un mediu de lucru placut, care sa-i ajute sa isi desfasoare activitatea la capacitate maxima. Cu toate acestea, fiecare utilizator isi poate aduce aportul prin punerea amprentei personale asupra biroului pe care il foloseste. Alegerile pe […]


Citeste mai mult

Avantajele unor birouri open space. Iata cum influenteaza evolutia afacerii tale


Anul 2023 vine cu noi provocari pentru compania ta, caci ai ajuns in punctul in care esti nevoit sa cauti o locatie noua, care sa raspunda tuturor nevoilor business-ului pe care il detii. Piata imobiliara este extrem de ofertanta, insa, inainte de a alege, trebuie sa realizezi o analiza corecta a facilitatilor si beneficiilor pe […]


Citeste mai mult

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult