Proiectul de spații de birouri Campus 6 prevede construirea unei suprafețe totale de 81.550 mp, în clădiri de birouri turn cu câte 11 etaje, în patru etape de construcție, cu livrări între 2018 și 2022. Birourile vor fi deservite de 1.000 locuri de parcare.

Campus 6, dezvoltator Skanska, se află în zona Politehnică, în nou creatul pol de business de centru-vest al Capitalei, la 50 metri de stația de metrou Politehnică, cu acces și la trei linii de tramvai, și cinci linii de autobuz și troleibuz.

Intrarea se va face din strada Iuliu Maniu și amplasamentul este chiar lângă Politehnica București, instituția de învățământ superior cu cei mai mulți studenți IT&C școlarizați în România.

Ca facilități, viitoarele clădiri de birouri vor avea un spațiu exterior generos, cu un amfiteatru unde vor avea loc spectacole și mici evenimente culturale, în dorința de a realiza o comunitate ai căror membri să fie viitorii locatari ai spațiilor de birouri.

Spațiile vor fi acoperite la interior și exterior de Wi Fi și comunicarea se va putea face printr-o aplicație speciala Campus App.

Clădirile de birouri ale Campus 6 sunt gândite a fi eficiente energetic. Skanska este o companie suedeză cu experiență în domeniu, care a realizat birouri în zona de centru nord și care acum va acoperi și acest poll de business al Capitalei.

Detalii oferta in site-ul nostru unde puteti beneficia de space planing gratuit si de 0% comision. Click pe linkul: Birouri de inchiriat in Campus 6 din zona Politehnica, Bucuresti

Mai multe detalii tehnice și modalități de preînchiriere a spațiilor de birouri în proiectul Campus 6, din zona Politehnică puteți afla de la echipa ESOP, la adresa de email [email protected]