Home  |  Blog  |  Autori

Despre Maria Neda

PR Coordinator

Spații de birouri libere lângă Universitatea din București

Excelsior Business Center este o clădire de birouri finalizată, de clasă superioară, cu facilități de organizare conferințe și cu o instituție culturală la parter, care are disponibile trei din cele 12 etaje cu spații de închiriat, potrivit unei monitorizări ESOP Consulting l CORFAC International.
Excelsior Business Center are în total o suprafață închiriabilă de 6.500 mp, […]

5 lucruri de făcut la birou, înainte de a pleca în vacanță

Sociologii străini consideră că pregătirea la birou înainte de plecarea în vacanță ne ajută să ne bucurăm de liniște pe timpul vacanței și apoi să fim mai relaxați, în prima zi de lucru, la întoarcere. Așa că ne recomandă să urmărim  pe checklist:

1. Să realizăm un text personalizat pentru emailul de Auto Replay, Out of […]

Birourile Timpuri Noi Square primesc cea mai înaltă distincție ecologică LEED Platinum

Primele două clădiri de birouri ale proiectului Timpuri Noi Square au primit certificatul LEED Platinum (cel mai înalt nivel de evaluare a clădirilor verzi, în sistemul internațional LEED).
Cele două clădiri de birouri finalizate din Timpuri Noi Square sunt ocupate aproape în totalitate și au împreună o suprafață de 32.000 mp. În acest moment, se lucrează […]

Primele birouri din lume cu sistem de conectare la internet LiFi sunt în Paris

Olandezii de la Philips au găsit o alternativă la sistemul WiFi și furnizează în premieră internet în sistemul LiFi, de la LED-urile luminoase, în incinta birourilor companiei franceze Icade, în Paris. LED-urile speciale luminează spațiile de birouri și în același timp trimit și primesc date cu o viteză mai mare decât sistemul WiFi, fără a […]

Un nou chiriaș mare în zona Orhideea: UPC tranzacționează 6.000 mp, în faza II-a The Bridge

Proiectul The Bridge din București este situat lângă Carrefour-Orhideea, în apropierea stației de metrou Grozăvești și prevede construirea a două clădiri de birouri, în două faze. Prima fază The Bridge a fost inaugurată în 2017 și este ocupată de BCR și IBM.

Faza a doua a proiectului de birouri The Bridge va fi gata în 2019 […]