Home  |  Blog  |  Autori

Despre Maria Neda

PR Coordinator

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP

Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]

Încep lucrările la U-Center, birourile centrale dintre două parcuri

Proiectul U-Center are o poziție privilegiată, fiind situat central, în zona Tineretului, între Parcul Tineretului și Parcul Carol, lângă Colegiul Gheorghe Șincai și foarte aproape de stația de metrou Tineretului. Complexul este destinat companiilor pentru care primează starea de bine a personalului și vor să fie aproape de o pepinieră de viitori angajați.
U-Center va fi […]

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR

Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp.
Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de clasă […]

Este gata Iulius Town, proiectul cel mai spectaculos din Timișoara

Iulius Town este un proiect integrat, care are clădiri de birouri de ultimă generație, parcuri cu vegetație bogată, o zonă de skateboard, un carusel pentru copii, un mall și blocuri noi de locuințe moderne. Totul într-un concept flag (steag, reprezentantiv n.a.), care să ofere experiențe noi de viață, atât la birou, cât și acasă.
O noutate […]

Clădirile de birouri din zona centrală cu vinietă și proiectele din afara zonei cu plată, din București

De la 3 ianuarie 2020, este foarte posibil ca mașinile care vor circula în zona centrală a Capitalei să aibă nevoie de viniete de acces, iar cele poluante, cu norme standarde sub euro 3 să nu aibă acces, conform unui proiect aflat în dezbatere, propus de Primăria Capitalei. Clădirile de birouri cu cei mai mulți […]