Clădirea zveltă, cu 20 etaje, se află situată în zona Aviației, în apropiere de stația de metrou Aurel Vlaicu și a fost construită în 2010. În prezent, un chiriaș a eliberat o suprafață importantă, astfel că spațiile renovate pot fi ocupate rapid, de o companie aflată în căutarea unui spațiu de birouri de calitate.

Locația Nusco Tower este una de top, turnul de birouri fiind situat peste drum de Promenada Shopping Center.

Angajații firmelor care sunt în această clădire, dar și cei care o vor ocupa în viitor beneficiază astfel de una din cele mai stylish zone de retail din București, cu un bogat spațiu de food court și cu o zonă de relaxare destinată tinerilor.

Birourile Nusco Tower sunt tip open space, deservite de șapte lifturi de mare viteză, iar la interior prezintă facilitățile necesare oricărei companii care are nevoie de telecomunicații de mare viteză:

  • prize date-voce (o priză dublă pentru 10 mp inchiriați),
  • BMS, generator pentru sisteme vitale (capacitate 800 KW,
  • generator pentru sisteme vitale chiriaș, în cazul întreruperii curentului electric, comutarea realizându-se în 12 secunde),
  • acces controlat în incinta spațiilor de birouri și internet fibră optică.

Suprafața minimă închiriabilă este de 515 mp, iar cea maximă de 18.000 mp, în acest moment. Tarifele sunt flexibile.

Detaliile comerciale vi le prezentăm în pagina de ofertă Sedii de inchiriat in cladire de birouri Caramfil, Bucuresti, iar pentru alte detalii, vă puteți adresa echipei noastre de vânzări, la cereri@esop.ro .