Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 mp și 1.636 mp, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.

Pe lângă spațiile de birouri, clădirea beneficiază de șapte locuri de parcare proprii, terase și balcoane generoase, climatizare two pipe, internet prin fibră optică, cablare voce-date, bucătărie și lift.
Mai multe detalii tehnice despre construcție găsiți aici

Pe terase se pot amenaja colțuri confortabile de networking, spațiile fiind umbrite și ferite de privirile vecinilor.

Zona Aviatorilor se află în partea de centru-nord a Capitalei, aproape de Piața Victoriei și sediul Guvernului României și este recunoscută pentru numărul mare de ambasade și consulate străine, sedii ale unor mari companii și firme de consultanță.

Birourile se află la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviatorilor și de Piața Charles de Gaulle, unde se află restaurante, cafenele, spații de servicii și intrarea principală în Parcul Herăstrău.

La 10 minute de mers pe jos se află stația Piața Victoriei, un mega hub de transport, cu stații de metrou care asigură accesul către două mari magistrale.
Angajații care lucrează în acest centru de afaceri pot veni la birou cu mijloace de transport alternativ, cu bicicleta sau trotineta, pentru că în zonă se află piste amenajate și sigure.
Dacă sunteți în căutarea unui sediu reprezentativ de birouri, într-o zonă premium, cu acces bun către centru și aeroport, cu un standard de calitate ridicat al vecinătăților, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected]