Amenajarea interioară a spațiilor de birouri necesită timp și bugete din ce în ce mai mari, pentru a fi în trend, existând puține soluții de închiriat la cheie, care să te atragă de la început, să fie memorabile. Un investitor într-o clădire tip boutique din zona Romană s-a gândit însă la acest lucru și aduce chiriașilor pachetul complet. Prin ESOP le puteți închiria imediat.

Centrul de afaceri elegant este situat într-o zonă de vile și a fost finalizat de curând, având în total o suprafață închiriabilă de 912 mp.

birouri_Magheru_Esop

La exterior, clădirea are un design contemporan, iar la interior spațiile au fost personalizate în funcție de destinație: fiecare sală de meeting are povestea ei, având decorațiuni interioare inspirate din motive tradiționale românești, din fiecare regiune a țării, ușor de reținut, iar spațiile de lucru sunt și ele la cheie, în culori deschise, luminoase, calde, primitoare, cu accente de albastru doar atât cât să diferențieze discret fiecare încăpere. Imaginile vorbesc de la sine.


Bucătăria este amenajată ca un mini-bistro, complet echipat și mobilat, iar terasele exterioare generoase îți aduc posibilitatea de a te relaxa în aer liber, în inima orașului, fără a pleca însă de la birou.

Biblioteca este bonus pentru cititorii pătimași, care se relaxează frunzărind o carte bună, în pauza de masă sau în așteptarea unui meeting.

Nimic nu a fost lăsat la întâmplare, fiecare element de mobilier și fiecare decorațiune întregește acest spațiu de lucru contemporan, cu aer cosmopolit, dar ancorat la realitatea românească, prin elemente tradiționale românești stilizate. O încântare pentru tinerii angajați care se întorc astăzi mai mult spre tradiție și frumos, dar și pentru expații și partenerii străini de afaceri, care văd în această personalizare o grijă pentru autenticitate.

La aceste spații de birouri există trei mari avantaje: chiriașii se pot muta imediat, clădirea este chiar în inima orașului și este potrivită pentru o companie care își dorește un spațiu doar al ei, intim, pentru un sediu unic”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP.

Mai multe detalii tehnice și de amplasament vă poate oferi colega noastra Mirela Raicu, după ce îi trimiteți o solicitare la mirela.raicu@esop.ro

De asemenea, găsiți oferta comercială în site-ul nostru, în pagina: Spații de birouri de închiriat, Piața Romană.