Birouri ultracentrale, lângă parc, în care te poți muta imediat

Izvor Business Center

Clădirea de birouri Izvor Business Center se află în zona ultracentrală a Capitalei, în apropierea Parcului Izvor, lângă Palatul Parlamentului.

În acest moment mai sunt libere spații de birouri care însumează o suprafață de 830 mp, pe două niveluri, din totalul închiriabil cu o suprafață de 6.653 mp, cât are clădirea. Restul suprafeței de birouri de 5.823 mp este închiriată.

Birourile sunt tip open-space, într-un imobil construit recent, cu 11 etaje. Suprafața închiriabilă pe fiecare etaj este de 605 mp.

Printre facilitățile clădirii se numără pază permanentă, CCTV, generator pentru sisteme vitale, generator pentru chiriași, sistem de detecție anti-incendiu, climatizare sistem four pipe și un lift panoramic cu o capacitate de 10 persoane.

Pentru că se află într-o zonă de lux, în apropierea Casei Poporului, clădirea de birouri Izvor Business Center din București are finisaje de foarte bună calitate, cu placaje la fațadă de granit și marmură și placaje interioare din piatră naturală.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Izvor Business Center, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
270 - 1.912 mp

Izvor 80 Office Building

Izvor, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
196 mp

SPLAY Office Building

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
417 mp

Forum 3

Izvor, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
114 mp

Opera Center 2

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult