Clădirile de birouri devin multifuncționale: Timpuri Noi Square sparge gheața cu un târg de weekend, Dichisar, unde tinerii s-au bucurat timp de două zile de fun, food & shopping alternativ în care fac cunoștință cu spuma noilor makeri români; pe muzică bună, la o cafea adevărată și un lava cake cu afine, așa cum promiteau organizatorii.

Exact așa s-a și întâmplat, echipa de monitorizare a spațiilor de birouri ESOP | Corfac Internațional a fost acolo și a gustat din prăjiturile alese.

Duminică după-amiaza în curtea interioară a proiectului Timpuri Noi Square era forfotă de tineri, aproape la fel ca într-o zi obișnuită.

Vizitatorii târgului ieșeau cu sacoșe de shopping în mână, în weekend, dintr-o clădire de birouri care în timpul săptămânii găzduiește sediile unor companii de IT&C, precum Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Phoenix Contact, dar și de consultanță financiară, Kruk România, sau de închiriere birouri în sistem co-working Impact Hub.

Dichisar a și fost de altfel organizat în spațiul de birouri al celor de la Impact Hub, care organizează periodic și evenimente pentru tineri.

spațiu de socializare și food

spațiu de socializare și food

Ce s-a găsit în târgul de weekend? De toate. De la zacuscă și dulceață, cafea proaspătă și limonadă, la bijuterii handmade, din perle, argint sau porțelan, la haine de designeri români, obiecte mici de mobilier stilysh, genți și plante naturale pentru birou.

Despre proiectul Timpuri Noi Square

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, este un proiect mixt, de birouri și rezidențial, care a livrat în acest an primele spații de birouri, în prima fază o suprafață totală de 13.385 mp și în curând va livra faza a doua cu încă 19.139 mp.

A treia fază de birouri a Timpuri Noi Square este prevăzută pentru anul viitor, cu o suprafață totală de 20.063 mp. Timpuri Noi Square are planificată și cea mai mare zonă de food din clădirile de birouri din Capitală, de circa 3.000 mp, operată de grupul de restaurante Fratelli.

Acest trend internațional, de utilizarea mixtă (“mixte use”) al proiectelor imobiliare mari, l-am semnalat de curând în articolul din blogul nostru “Viitorul clădirilor de birouri este al campusurilor corporatiste inteligente“.

Birourile sunt situate pe malul râului Dâmbovița, lângă stația de metrou Timpuri Noi. Găsiți detalii în articolul din blogul nostru “În proiectul Timpuri Noi Square s-au livrat două clădiri de birouri și se lucrează la a treia

Comerciale pentru acest proiect, dar și despre alte proiecte de birouri din zona de centru-est a Capitalei și zona Unirii, aflați de la colegii noștri de la ESOP, la emailul cereri @ esop.ro