Lucrările de construcție la parcul de afaceri The Bridge, din zona Orhideea-Grozăvești, sunt în grafic și avansează rapid, anunță developerul, fiind ridicate opt niveluri din cele 13 ((2S+P+10) ale primei faze a proiectului de birouri.

Prima fază a The Bridge va avea o suprafață totală de 50.706 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de 36.871 mp, cu 384 locuri de parcare. Din aceasta, a fost deja preînchiriată jumătate încă de anul trecut, o suprafață de birouri de 18.000 mp, de către BCR.

Lucrările la prima fază The Bridge urmează a se termina în trimestrul trei.

Faza a doua a proiectului The Bridge va demara în acest an și prevede realizarea unei suprafețe totale de 31.360 mp, din care o spații de birouri închiriabile de 20.191 mp.

Birourile din parcul de afaceri The Bridge vor avea certificat verde LEED Gold, BMS control, 10 lifturi de mare viteză, terase la fiecare etaj, un model de open space eficient, parcare pentru biciclete și motociclete la subsol și o frumoasă grădină interioară.

The Bridge se remarcă și prin design, soluția arhitecturală fiind realizată de cabinetul internațional de arhitectură Epstein.

Detaliile comerciale de închiriere le găsiți în pagina de ofertă de pe site-ul esop.ro si veti beneficia de space planing gratuit si 0% comision. Click pe linkul The Bridge.