Birourile timișorene Vox Technology Park au cel mai mare punctaj eco din România

Proiectul Vox Technology Park, din Timișoara a obținut cel mai mare punctaj obținut până acum de o clădire verde cu standarde BREEAM Excellent în România, fiind pre-certificat cu un punctaj de 85,59%.

Printre caracteristicile proiectului care au dus la această performanță se numără grădina suspendată și sistemul inteligent de control al temperaturii la birou, al luminii și al aportului de aer proaspăt.

Mediul de lucru în aceste birouri va fi mai sănătos și mai eficient pentru angajați, iar costurile de întreținere a spațiilor mai mici.

Vox Technology Park, dezvoltator Werk Property Group, este în stadiul avansat de construcție și este prevăzut a se da în folosință în luna decembrie 2017. Dacă doriți să închiriați un spațiu de birouri trebuie să vă grăbiți, pentru că în prezent, proiectul este închiriat în procent de 50%.

Suprafața închiriabilă de birouri prevăzută în acest proiect este de 26.266 mp, într-un mixt funcțional care va mai conține spații comerciale, săli de meeting și o grădină urbană suspendată cu o suprafață totală de 750 mp. În afară de rolul estetic, grădina urbană va fi și un loc de relaxare și networking, în stilul de lucru al noii generații de angajați.

Vox Technology Park va avea sistem de identificare biometrică la accesul în clădire, 4 Fingers Touchless ID, o compartimentare inteligentă a spațiilor, astfel încât să existe un control maxim al temperaturii, aportului de aer proaspăt și lumină pe fiecare post de lucru.

Angajații vor mai avea la dispoziție cafenele moderne, sală de fitness și spații de conferințe. Parcarea are o suprafață de 5.880 mp, având locuri suficiente atât pentru mașini, cât și un spațiu special amenajat pentru biciclete.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
470 - 970 mp

Inchiriere imobil de birouri

Central, Timisoara
  • 8€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult