Proiectul Vox Technology Park, din Timișoara a obținut cel mai mare punctaj obținut până acum de o clădire verde cu standarde BREEAM Excellent în România, fiind pre-certificat cu un punctaj de 85,59%.

Printre caracteristicile proiectului care au dus la această performanță se numără grădina suspendată și sistemul inteligent de control al temperaturii la birou, al luminii și al aportului de aer proaspăt.

Mediul de lucru în aceste birouri va fi mai sănătos și mai eficient pentru angajați, iar costurile de întreținere a spațiilor mai mici.

Vox Technology Park, dezvoltator Werk Property Group, este în stadiul avansat de construcție și este prevăzut a se da în folosință în luna decembrie 2017. Dacă doriți să închiriați un spațiu de birouri trebuie să vă grăbiți, pentru că în prezent, proiectul este închiriat în procent de 50%.

Suprafața închiriabilă de birouri prevăzută în acest proiect este de 26.266 mp, într-un mixt funcțional care va mai conține spații comerciale, săli de meeting și o grădină urbană suspendată cu o suprafață totală de 750 mp. În afară de rolul estetic, grădina urbană va fi și un loc de relaxare și networking, în stilul de lucru al noii generații de angajați.

Vox Technology Park va avea sistem de identificare biometrică la accesul în clădire, 4 Fingers Touchless ID, o compartimentare inteligentă a spațiilor, astfel încât să existe un control maxim al temperaturii, aportului de aer proaspăt și lumină pe fiecare post de lucru.

Angajații vor mai avea la dispoziție cafenele moderne, sală de fitness și spații de conferințe. Parcarea are o suprafață de 5.880 mp, având locuri suficiente atât pentru mașini, cât și un spațiu special amenajat pentru biciclete.

Pentru detalii legate de închirierea de spații în Vox Technology Park, vă invităm să accesați pagina din site-ul nostru: Inchiriere spatii in imobil de birouri CENTRAL, Timisoara.

De asemenea, dacă doriți să închiriați un spațiu de birouri în Timișoara, vă puteți adresa colegilor noștri la adresa de email: cereri@esop.ro.