Birourile Timpuri Noi Square primesc cea mai înaltă distincție ecologică LEED Platinum

Timpuri Noi Square plaza 1

Primele două clădiri de birouri ale proiectului Timpuri Noi Square au primit certificatul LEED Platinum (cel mai înalt nivel de evaluare a clădirilor verzi, în sistemul internațional LEED).

Cele două clădiri de birouri finalizate din Timpuri Noi Square sunt ocupate aproape în totalitate și au împreună o suprafață de 32.000 mp. În acest moment, se lucrează la cea de-a treia clădire de birouri din acest proiect, cu o suprafață de 20.000 mp.

Ce avantaje aduce pentru angajați certificarea LEED Platinum

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) este cel mai folosit sistem internațional de evaluare a clădirilor verzi din lume, standardele de certificare Platinum fiind cea mai înaltă treaptă de evaluare.

Clădirile evaluate LEED Platinum primesc punctaj maxim la următoarele puncte:
– sunt construite pe terenuri ecologice pentru dezvoltare durabilă,
– respectă conceptul Water Efficiency (irigarea spațiilor verzi se realizează eficient și se face economie la consumul de apă, prin folosirea unor instalații performante în clădire),
– de asemenea construcțiile sunt eficiente energetic, având un consum mic de energie în timp,
– sunt realizate cu materialele de construcții naturale și materiale care nu agresează mediul înconjurător, iar calitatea mediului din interiorul clădirii este optimă, fiind respectate norme de ventilație, aport de aer proaspăt și un iluminat natural sănătos.

Angajații care lucrează în Timpuri Noi Square beneficiază astfel de o calitate ridicată a mediului înconjurător, cu un sistem de aer condiționat și ventilație silențios și sănătos, de control al confortului termic, de echipamente electrice de economisire a energiei, de iluminare completă cu LED și de reducere a consumului de apă, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului.

Un alt mare atuu al proiectului Timpuri Noi Square este locația centrală cu acces direct la metrou, într-o zonă neaglomerată, dar în același timp în apropierea Pieței Unirii, cel mai mare hub de transport din București.

Birourile de la Timpuri Noi Square sunt eco friendly și au facilități pentru tinerii angajați care vor să vină la serviciu cu bicicleta, clădirile de birouri având prevăzute atât spații de parcare pentru biciclete, cât și dușuri și vestiare.

De asemenea, proiectul Timpuri Noi Square are prevăzut și unul din cele mai mari food court – zonă de alimentație modernă, între clădirile de birouri din București, potrivit monitorizării ESOP, în zona Timpuri Noi Plaza (foto) urmând a se deschide patru concepte de restaurante pe o suprafață totală de 2.200 mp, printre acestea fiind Biutiful Downtown și Fratellini Bistro. Spațiile de alimentație și relaxare vor fi atât în interior, cât și la exterior, într-o zonă de terase.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
577 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.200 - 24.000 mp

Timpuri Noi Square 5

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 6

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult