Angajații companiei de IT&C se mută pe o suprafață totală de 9.267 mp de spații de birouri de clasă A, în Orhideea Towers, potrivit monitorizării ESOP Consulting.

Bitdefender este cel mai mare producător local de soluții software, care s-a extins recent și pe plan internațional. În această lună va deschide un birou la Melbourne, în Australia, pe lângă sediile pe care le mai în SUA, în localitățile Santa Clara CA, Fort Lauderdale FL, Washington DC, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania, Danemarca, Italia și Dubai.

În București, în noul sediu din zona Grozăvești-Regie vor lucra peste 900 angajați ai companiei.

Zona aleasă de Bitdefender pentru noile birouri se află în partea de centru-vest a Capitalei, în apropierea căminelor studențești din Regie, cel mai mare campus din România și a Universității Politehnice București. În aceeași intersecție cu noul sediu de birouri din București se află stația de metrou Grozăvești, dar și stațiile a două linii de tramvai și numeroase stații de autobuz, care leagă zona cu toate marile cartiere. De asemenea, în proximitate sunt Galeriile Carrefour Orhideea, cu numeroase variante de food și shopping.

Noul pol de birouri din centru-vest a absorbit o treime din cererea de birouri în primul semestru din 2018, aici stabilindu-și viitoarele sedii de birouri și alte mari companii din IT&C precum UPC, divizia de suport a London Stock Exchange, Superhippo și Schlumberger.

Pentru ofertele de spații de birouri disponibile în acesată zonă, vă invităm să vizitați secțiunea Oferte închirieri spații de birouri în zona Grozavești, București din site-ul nostru.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în această zonă, vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro sau prin telefon la (+4) 0723.26.61.97