Proiectul de birouri ISHO Timișoara, care le-a atras atenția germanilor de la Bosch este încă în lucru, dar are mai multe calități greu de întrunit la spații de birouri: amplasament central, calitate excelentă – standarde de clasă A, atribute de clădire verde, facilități pentru angajați. Birourile vor fi gata la începutul anului viitor.

În prima fază vor fi date în folosință spații de birouri care totalizează 15.000 mp, proiectul urmând a se dezvolta și în etape ulterioare, până la o suprafață totală de 55.000 mp de birouri.

Birourile sunt pre-certificate BREEAM Excellent. Mai multe detalii tehnice despre spațiile de birouri din complexul ISHO din Timișoara găsiți în articolul din blogul nostru În ce constă proiectul de birouri ISHO din Timișoara.

ISHO, dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Şandor prin Mulberry Development, este gândit ca un proiect urban complet, având prevăzute nu doar spații de birouri, ci și apartamente de locuit și zone de servicii.

Și latura de rezidențial a proiectului este interesantă ca ofertă lansată în piață. În total se vor construi 1.200 apartamente, cu una, două, trei, patru, cinci sau șase camere, care vor avea suprafețe construite care variază între 40 mp și 400 mp, unele din acestea având vedere directă spre râu sau spre parc.

ISHO va integra ca facilități servicii precum cafenele, retail, wine-bar, restaurante, farmacie, bănci, centru medical, gym și piscină, într-un cadru aerisit cu multe spații verzi (care totalizează 7.500 mp), piațete și zone pietonale, promit investitorii.

Într-un parteneriat cu Primăria Timișoara, ISHO va avea și un debarcader, existând posibilitatea de a veni la serviciu cu un taxi pe apă, pe râul Bega, din alte zone ale orașului.

Se estimează că lucrările de construcție pentru întreg proiectul se vor finaliza în 2020, dar acest lucru depinde și de gradul de absorbție al pieței, al spațiilor de birouri și a componentei rezidențiale, estimează Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP | Corfac Internațional.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în Timișoara, găsiți ofertele detaliate pe site-ul nostru, în secțiunea Oferte cladiri de birouri în Timis. De asemenea, vă puteți adresa colegilor noștri pe e-mail cereri@esop.ro sau la telefon: 0723.26.61.97.