Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp.
Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de clasă A, certificate la standarde LEED Platinum, cu o suprafață totală de 43.000 mp, potrivit monitorizării ESOP.

Spațiile de birouri sunt construite la standarde superioare de ultimă generație, cu ferestre mari, care lasă lumina naturală să pătrundă către toate punctele de lucru, sistem de aer condiționat silențios și performant, iluminat LED.
Proiectul a fost realizat sub un brand propriu al developerului, Business Garden, emblematic pentru mai multe clădiri de birouri din mari orașe europene, care au specifice spațiile verzi generoase, grija pentru mediu și un consum redus de energie. Business Garden Bucharest are o grădină interioară generoasă, care ocupă 30% din suprafața totală a terenului, amenajată cu mobilier urban și dotată cu Wi-Fi.
Birourile se adresează companiilor care au angajați preocupați de grija pentru mediu și un stil de viață sănătos, având facilități pentru bicicliști: parcări speciale, vestiare și dușuri. De asemenea, sunt prevăzute sisteme de colectare a apei de ploaie, pentru irigarea gazonului și numeroase facilități pentru reciclare.

Mai multe detalii despre proiect găsiți în articolul nostru de lansare de aici
Zona unde este amplasat proiectul, Orhideea-Plevnei-Grozăvești este într-o continuă transformare, mai multe proiecte de birouri fiind finalizate în ultima perioadă și complet închiriate.
În vecinătatea Business Garden Bucharest se află galeriile Carrefour Orhideea, cu numeroase restaurante și variante de food, precum și soluții rapide de shopping.
În proximitate se va construi un proiect rezidențial premium, în proces de autorizare, care va genera un nou stil de locuire.
Zona se bucură de o accesibilitate maximă, fiind situată lângă Pasajul Basarab, în partea de centru – vest a Capitalei, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Grozăvești, la 5 minute de cel mai mare campus studențesc din România.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu reprezentativ de birouri, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected]