În clădiri de birouri care ne îmbie la interacțiune, fapte bune și ne oferă momente de bucurie și recunoștință, să tot lucrăm! ESOP a strâns câteva din multele acțiuni frumoase care animă astăzi zonele de recepție din marile proiecte imobiliare.

În Timișoara, administratorii proiectului Iulius Tower își ajută angajații firmelor chiriașe să-și  împacheteze profesionist cadourile, cu panglici, fundițe, inimioare și hârtie de împachetat, prin voluntarii Asociației Little People România, astăzi pe 14 februarie 2020. Banii strânși din donații sunt destinați pregătirii activităților terapeutice realizate împreună cu copiii de la clinica de onco-pediatrie de la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara.

Dăruiește un cadou împachetat într-o faptă bună! Dacă nu ai un cadou, te așteptăm la povești! Căutam colegi voluntari pentru activitatea din spital sau oameni dragi care să ne susțina în proiectele noastre din comunitate!”, îndeamnă organizatorii prin pagina de socializare Iulius Tower, unde oferă și detalii despre locul de întâlnire.
Globalworth pregătește surprize pentru iubitele celor care se înscriu într-o întrecere de porecle sau nume de alint. Angajații din clădirile Globalworth care scriu un comentariu cu porecla iubitei îl pot vedea apoi pe Turnul Globalworth, pe data de 14 februarie, începând cu ora 6,00.  

Și comunitățile angajaților din centrele de afaceri Novo Park și West Gate au o surpriză plăcută: pot participa la un concurs în care să-ți spună opinia despre Valentine’s Day și Dragobete și pot câștiga un voucher de 200 lei.

Din dorința de a-i împăca pe cei doi și de a-i aduce pe același drum, vă provocăm să îi scoatem la o întâlnire! Noi ne-am imaginat că Valentinul lor este un tânăr cool, iar Draga noastră sărbătoare de Dragobete este o domnișoară frumoasă, care ține la tradiții. UNDE ȘI LA CE FEL DE DATE ÎI VEDEȚI PE CEI DOI? ❤️ Răspunde-ne în comentarii până pe 20 Februarie, ora 12:00, și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 vouchere în valoare de 200 lei la eMag”

Noi, ca să nu se supere nimeni, am alege ambele sărbători :)