Centre de afaceri de clasa A pentru corporatii multinationale si IMM-uri

Centrele de afaceri de clasa A sunt solutiile moderne ce raspund asteptarilor unei companii in materie de dotari si facilitati dintre cele mai moderne, confort si eficienta in organizarea si amenajarea spatiilor, parcari si acces usor la mijloace de transport in comun, restaurante, cafenele sau centre comerciale si, nu in ultimul rand, de imagine.

Pentru ca sunt cladiri moderne, proiectate astfel incat sa fie economice si eficiente in privinta consumului de energie, modern utilate si amplasate in zone centrale de unde se poate ajunge usor in orice parte a orasuluicu autoturismul sau cu mijloace de transport in comun, centrele si parcurile de afaceri sunt solutii cu adevarat avantajoase pentru sediul unei companii.

In portofoliul de oferte al ESOP Consulting se regasesc numeroase oferte de spatii de birouri de inchiriat in astfel de centre de afaceri. Va prezentam aici 3 dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti.

West Gate Business Park, Bucuresti, ideal pentru corporatiile multinationale si IMM-uri

WEST GATE este un business park modern din zona de vest a Capitalei, unde IMM-urile pot sa inchirieze in conditii avantajoase, spatii de birouri realizate din fonduri eruopene. Centrul pentru sprijinirea afacerilor din cadrul West Gate Business Park, Bucuresti, pune la dispozitia IMM-urilor o suprafata de 5.000 mp de birouri cu toate dotarile si facilitatile necesare desfasurarii activitatilor, iar discountul poate ajunge pana la 40%.

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Bucuresti

Sky Tower este cel mai inalt si cel mai modern turn din Romania, conceput pentru a oferi companiilor o noua viziune aspra conceptului de sediu de birouri. Cladirea cu o inaltime de 137 m dispune de 2 grupuri a cate 5 lifturi de mare viteza, ce deservesc cele 36 de etaje al turnului destinat sediilor de companii. La ultimele 2 etaje se afla un restaurant cu skybar si un centru de conferinte modern si vedere panoramica asupra orasului.

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului si se intinde pe o suprafata de 42 de hectare de cladiri de birouri cu dotari moderne si spatii verzi. Amplasat in apropiere de Universitatea Politehnica si statia de metrou Petrache Poenaru, Sema Parc se bucura de o pozitionare strategica, la numai 10 minute de Piata Romana sau Piata Victoriei.