Cine a mai închiriat spații de birouri mari în zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu, în primul semestru

Polul de business din zona de centru-nord a Capitalei își păstrează primul loc în topul zonelor alese de chiriașii de birouri din 2016 și este ca un magnet pentru marile companii din România.

De ce? Are cele mai multe și mari clădiri de birouri de ultimă generație livrate pe piață, este zona hot unde au migrat cele mai multe companii în ultimii cinci ani și are priză mai ales la companiile din domeniile IT&C și Telecom, ai căror angajați sunt tineri și își doresc un mediu de lucru ca în Silicon Valley.

Nu este de mirare că aici, în zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu numai în prima jumătate din 2016 au închiriat sau preînchiriat spații de birouri companii precum IBM, SAP Bucharest, DeutscheTelekom Pan Net, Amber Studio, GMV, Wipro, Eurotesting, Cyberslotz Services și Ericson.

Sky_Tower_Bucuresti_Esop

Ce a mai apărut în zonă, pe lângă birouri

În apropierea sediilor acestor companii, care au în total mii de angajați tineri, au apărut și spații de servicii personale, închiriate tot în clădirile de birouri în care s-au mutat IT-iiști și mici afaceri din zona de food&gourmet.

Astfel, Unica Sport a închiriat un spațiu de 900 mp, pentru un centru de fitness, în clădirea de birouri Hermes II, iar Lagardère Travel Retail a luat un spațiu de 104 mp, pentru a deschide un magazine 1 Minute, chiar în incinta complexului de birouri Iride, pentru a fi aproape de cei peste 1.000 angajați noi de la IBM, care vor putea cumpăra fresh-uri, crostini și deserturi proaspete.

Tot în zona de centru nord, în Sky Tower, o clădire nouă, de ultimă generație, și-a mutat sediul și un corp diplomatic, respectiv Ambasada Coreei, care a închiriat un spațiu de birouri de 1.150 mp.

Cum arată clădirile alese de chiriașii din IT&C

Chiriașii care au închiriat cele mai mari spații de birouri din zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu au ales clădirile de birouri Iride, Hermes, Sky Tower și Green Court – Building C și Globalworth Tower.

12517_24_Esop_Global_Barbu_Bacarescu
Cea mai mare suprafață de birouri tranzacționată în București, de 20.000 mp a fost cea închiriată de IBM, cel mai mare furnizor de produse și servicii IT din lume, în complexul Iride Park.

Dacă sunteți interesați de spații de birouri în aceste zone din București, noi vă prezentăm o selecție a celor mai interesante oferte: