Pentru angajații care lucrează în marile parcuri de birouri din București, dar și din alte mari orașe, se organizează evenimente simpatice, care se lasă cu distracție și premii.
Ați verificat pagina de Facebook sau aplicația complexului de birouri unde sunteți sau ați observat mișcări de trupe la recepție? Fiți pe fază!
La Iași, în clădirile de birouri United Business Center 1 (UBC 1) și United Business Center 3 (UBC 3), se realizează sesiuni gratuite de make-up pentru petrecere, cu tematică de Halloween, în zonele de recepție, unde se află insule MAC Cosmetics.
În București, administratorul birourilor Novo Park și West Gate a pregătit târguri caritabile cu produse de Halloween, în zonele de recepție, unde vor veni reprezentanți ai organizațiilor Help Autism, Ana și Copiii și Ajungem Mari. Pe lângă plăcinte și dulciuri, mai sunt disponibile decorațiuni și jucării, astfel încât puteți face și o faptă bună, în timp ce vă și aprovizionați rapid cu cele necesare pentru petrecerea de la birou sau de acasă, după terminarea programului de lucru.
Angajații din birourile clădirilor myhive (Metroffice, S-Park) pot participa la concursul Cine își decorează cel mai frumos biroul. Cei mai creativi pot primi un kit surpriză, dacă postează fotografiile pe pagina de Facebook a comunității din care fac parte.
Halloween vibes! 🎃 îi îndeamnă gazdele lor și le furnizează detalii prin aplicația myhive, privind și o sesiune de ateliere pentru decorat dovleci și petreceri After Work.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire vibrantă, care oferă angajaților experiențe intense, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected]