Două companii internaționale, legate de domeniul materialelor de construcțiilor, Knauf și Hilti au pre-închiriat spații de birouri în proiectul de birouri AFI Tech Park, aflat în lucru. Amândouă tranzacțiile au fost asistate de ESOP Consulting.

Proiectul AFI Tech Park atrage prin locația centrală și prin numeroasele facilități pentru angajați. Atât Knauf, cât și Hilti, au luat în calcul în special sala de meeting comună de capacitate mare, a proiectul AFI Tech Park, cu o capacitate de 400 persoane, care va servi programelor de training, în aceeași clădire cu birourile proprii”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Alte facilități importante ale proiectului de spații de birouri AFI Tech Park sunt locația centrală, în apropierea Palatului Parlamentului și a Hotelului Marriot, cu stație de tramvai în față și un întreg shopping center în imediata apropiere, Vulcan Center, precum și un card de membru al AFI Tech Club, care va oferi reduceri la restaurante, cantină și la clubul de sănătate World Class, din incinta complexului.

AFI Tech Park este pre-certificat LEED Platinum pentru folosirea unor tehnici și tehnologii de proiectare, construcție, design si exploatare, cu un impact minim asupra mediului și care garantează un consum mic de energie pentru utilizatori.

De asemenea, AFI Tech Park are și alte caracteristici de clădire verde, printre care enumerăm locuri de parcare preferențiale pentru mașinile electrice și cele nepoluante, facilități pentru bicicliști – spații amenajate pentru parcare, biciclete și dușuri, un serviciu expres cu microbuzul până la cel mai apropiat metrou, reutilizarea apei de ploaie pentru irigarea gazonului și folosirea unor plante naturale ambientale care consumă puțină apă.

Compania Knauf România a pre-închiriat un spațiu de birouri cu o suprafață de 630 mp, iar Hilti un spațiu de birouri cu suprafața de 343 mp.

La sfârșitul anului trecut, World Class a pre-închiriat un spațiu de circa 2.000 mp, în proiectul AFI Tech Park, tot prin intermediul ESOP.

Prima fază de birouri a proiectul AFI Tech Park, care va fi livrată în acest an, va avea o suprafață închiriabilă de 22.000 mp.

Detalii comerciale privind spațiile disponibile la închiriere, vă prezentăm în pagina de ofertă AFI Tech Park I – închiriere spații în imobil de birouri Răzoare, București.

Citește și: