Doi noi chiriași în proiectul AFI Tech Park, prin intermediul ESOP: Knauf și Hilti

Două companii internaționale, legate de domeniul materialelor de construcțiilor, Knauf și Hilti au pre-închiriat spații de birouri în proiectul de birouri AFI Tech Park, aflat în lucru. Amândouă tranzacțiile au fost asistate de ESOP Consulting.

Proiectul AFI Tech Park atrage prin locația centrală și prin numeroasele facilități pentru angajați. Atât Knauf, cât și Hilti, au luat în calcul în special sala de meeting comună de capacitate mare, a proiectul AFI Tech Park, cu o capacitate de 400 persoane, care va servi programelor de training, în aceeași clădire cu birourile proprii”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Alte facilități importante ale proiectului de spații de birouri AFI Tech Park sunt locația centrală, în apropierea Palatului Parlamentului și a Hotelului Marriot, cu stație de tramvai în față și un întreg shopping center în imediata apropiere, Vulcan Center, precum și un card de membru al AFI Tech Club, care va oferi reduceri la restaurante, cantină și la clubul de sănătate World Class, din incinta complexului.

AFI Tech Park este pre-certificat LEED Platinum pentru folosirea unor tehnici și tehnologii de proiectare, construcție, design si exploatare, cu un impact minim asupra mediului și care garantează un consum mic de energie pentru utilizatori.

De asemenea, AFI Tech Park are și alte caracteristici de clădire verde, printre care enumerăm locuri de parcare preferențiale pentru mașinile electrice și cele nepoluante, facilități pentru bicicliști – spații amenajate pentru parcare, biciclete și dușuri, un serviciu expres cu microbuzul până la cel mai apropiat metrou, reutilizarea apei de ploaie pentru irigarea gazonului și folosirea unor plante naturale ambientale care consumă puțină apă.

Compania Knauf România a pre-închiriat un spațiu de birouri cu o suprafață de 630 mp, iar Hilti un spațiu de birouri cu suprafața de 343 mp.

La sfârșitul anului trecut, World Class a pre-închiriat un spațiu de circa 2.000 mp, în proiectul AFI Tech Park, tot prin intermediul ESOP.

Prima fază de birouri a proiectul AFI Tech Park, care va fi livrată în acest an, va avea o suprafață închiriabilă de 22.000 mp.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile disponibile in AFI Tech Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
214 - 25.000 mp

AFI Tech Park Bucuresti

Razoare, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
217 - 3.867 mp

AFI Tech Park 1

Razoare, Bucuresti
  • 11,75 - 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 5.000 mp

AFI Tech Park 2

Razoare, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 25.000 mp

AFI Tech Park 3

Razoare, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult