La proiectul de birouri, din strada Mendeleev, se lucrează intens la fațade, acesta fiind prevăzut a se da în folosință la sfârșitul anului, potrivit monitorizării ESOP Consulting și este singura clădire de birouri din zona ultracentrală din București, Magheru, care are spații de birouri disponibile cu suprafețe mari.

Construcția are o suprafață construită totală de 7.200 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de 6.319 mp, este desfășurată pe două niveluri subterane, parter și 7 etaje și va fi reprezentativă în zonă, datorită înălțimii de 26 metri și a fațadei elegante, în culori naturale.

Proiectul de birouri respectă standardele unei clădiri verzi. Designul modern al fațadelor asigură o soluție eficientă pentru anveloparea clădirii, astfel încât consumul de energie să fie unul redus.

Sistemul de iluminat va fi și el performant, terasele vor fi amenajate cu plante naturale, care vor fi udate cu apa de ploaie captată și reutilizată, toate posturile de lucru vor avea acces direct către lumină naturală.

Terasa de la ultimul etaj va oferi o vedere panoramică. Clădirea de birouri va beneficia de 50 locuri de parcare în subteran.

Clădirea de birouri Mendeleev oferă acces ușor și vecinătăți de prestigiu

În imediata vecinătate a clădirii de birouri Mendeleev se află o clădire renovată de birouri, în care British Council desfășoară cursuri de limbi străine, numeroase cafenele, bistro-uri, taverne și restaurante, Piața Amzei.

La 4 minute de mers pe jos se află stația de metrou Romană și numeroase stații de autobuz, precum și Academia de Științe Economice din București (ASE). La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea București, cu stația de metrou Universitate, Teatrul Național și Ateneul Român, Hotel Hilton și Palatul Regal.

Pentru detalii comerciale de închiriere, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Spații de închiriat în business center Romană, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri modern, eficient energetic, aflat în inima orașului, într-o zonă frecventată de tineri, aflată în vecinătatea unor importante instituții de învățământ superior și a unor clădire istorice de prestigiu vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro.