Principalul avantaj al birourilor DV 24 este flexibilitatea, atât în privința mărimii suprafețelor de birouri care pot fi închiriate (de la 126 mp, la 4.068 mp), a faptului că sunt ușor de compartimentat, dar și a condițiilor de realizare a contractelor, adaptate bugetelor companiilor medii, potrivit recomandărilor ESOP Consulting / Corfac International. Suprafața pe fiecare etaj liber este de 678 mp.

DV 24 este un proiect mixt, compus dintr-un centru de afaceri cu birouri de clasă superioară și apartamente de lux, situat pe Calea Călărașilor, în zona de centru-est a Capitalei.

Centrul de afaceri DV 24 cuprinde două clădiri de birouri, una cu 12 etaje și o suprafață închiriabilă de 9.250 mp de spații la standarde BOMA și a doua cu 5 etaje și o suprafață închiriabilă de circa 1.400 mp.

Centrul de afaceri DV 24 are fațadă de sticlă, patru lifturi rapide și o serie de facilități pentru companiile IT&C, aici fiind până de curând sediul Bitdefender: putere electrică instalată de 960 KW, generator pentru sisteme vitale cu capacitate 80 KW, prize date-voce la fiecare 24 mp închiriați, hidranți, internet fibră optică 10 provideri, unități split etc.

În complex au fost amenajate o zonă specială pentru fumat și o parcare sigură pentru biciclete, DV 24 având pază permanentă.

La parterul primei clădiri de birouri se află un spațiu comercial, un ATM și o cafenea.

Printre chiriașii actuali din cele două clădiri de birouri se regăsesc Allianz Țiriac, DESA, Petrotech Project, Messer, Romanian Security Systems, Bulsara Company.

În ceea ce privește componenta rezidențială a proiectului DV 24, ea cuprinde în total 137 de apartamente.

Pentru oferte de spații de birouri de închiriat în această zonă, vă invităm să vizitați secțiunea din site-ul nostru Oferte închirieri spații de birouri în zona Calea Calarașilor București !

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în zona de centru-est a Bucureștiului sau în zona Unirii vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro .