Clădire centrală de birouri, potrivită pentru companii medii

Principalul avantaj al birourilor DV 24 este flexibilitatea, atât în privința mărimii suprafețelor de birouri care pot fi închiriate (de la 126 mp, la 4.068 mp), a faptului că sunt ușor de compartimentat, dar și a condițiilor de realizare a contractelor, adaptate bugetelor companiilor medii, potrivit recomandărilor ESOP Consulting / Corfac International. Suprafața pe fiecare etaj liber este de 678 mp.

DV 24 este un proiect mixt, compus dintr-un centru de afaceri cu birouri de clasă superioară și apartamente de lux, situat pe Calea Călărașilor, în zona de centru-est a Capitalei.

Centrul de afaceri DV 24 cuprinde două clădiri de birouri, una cu 12 etaje și o suprafață închiriabilă de 9.250 mp de spații la standarde BOMA și a doua cu 5 etaje și o suprafață închiriabilă de circa 1.400 mp.

Centrul de afaceri DV 24 are fațadă de sticlă, patru lifturi rapide și o serie de facilități pentru companiile IT&C, aici fiind până de curând sediul Bitdefender: putere electrică instalată de 960 KW, generator pentru sisteme vitale cu capacitate 80 KW, prize date-voce la fiecare 24 mp închiriați, hidranți, internet fibră optică 10 provideri, unități split etc.

În complex au fost amenajate o zonă specială pentru fumat și o parcare sigură pentru biciclete, DV 24 având pază permanentă.

La parterul primei clădiri de birouri se află un spațiu comercial, un ATM și o cafenea.

Printre chiriașii actuali din cele două clădiri de birouri se regăsesc Allianz Țiriac, DESA, Petrotech Project, Messer, Romanian Security Systems, Bulsara Company.

În ceea ce privește componenta rezidențială a proiectului DV 24, ea cuprinde în total 137 de apartamente.

Pentru oferte de spații de birouri de închiriat în această zonă, vă invităm să vizitați secțiunea din site-ul nostru Oferte închirieri spații de birouri în zona Calea Calarașilor București !

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în zona de centru-est a Bucureștiului sau în zona Unirii vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro .

 

Maria Neda: PR Coordinator