O companie cu capital integral românesc, care activează în domeniul serviciilor logistice a cumpărat o clădire premium cu destinație mixtă, de birouri și rezidențial, situată în zona Herăstrău, în partea de centru-nord a Capitalei. Tranzacția a fost asistată de compania noastră, ESOP Consulting.

Imobilul are o suprafață construită de 1.100 mp, din care o suprafață închiriabilă de 1.000 mp și cinci niveluri (P+4E).

Clădirea a fost cumpărată cu scop comercial, fiind un business la cheie. Toate spațiile de birouri de la etajele inferioare sunt ocupate de chiriași, la fel și penthouse-ul cu destinație rezidențială. Detaliile tehnice ale clădirii tranzacționate le găsiți ăn pagina de ofertă Spatii de inchiriat sau vanzare in imobil de birouri Herastrau, Bucuresti.

Din experiența noastră putem afirma că formula simplificată pentru cei care vor să facă investiții în astfel de proprietăți este: o clădire cu o locație bună, ce oferă un randament de 6-10% pe an, cu o rată de neocupare previzibilă mică și un grad de lichiditate și flexibilitate mare, iar clădirile identificate trebuiesc analizate alături de un consultant imobiliar cu experiență atât în tranzacții de închiriere cât și în tranzacții de vânzare”, recomandă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Oferte de spații de birouri de vânzare în clădiri de birouri, de talie mică și mijlocie, care se pot achiziționa la bugete accesibile, între 220.000 euro și 3.500.000 euro, în funcție de suprafață găsiți în site-ul ESOP, în secțiunea Vanzare spatii in cladiri de birouri Bucuresti.