Bucharest Corporate Center este un proiect reprezentativ de birouri din zona Buzești- Victoriei, situat în partea de centru-nord a Bucureștiului, aflat la egală distanță de Piața Victoriei și Gara de Nord. Clădirea a fost până de curând ocupată integral, dar în acest moment sunt disponibile la închiriere câteva spații având suprafețe începând cu 480 mp, potrivit monitorizării  ESOP Consulting l CORFAC International.

Pentru mai multe etaje există negocieri avansate în derulare. Bucharest Corporate Center este una din puținele clădiri cu spații existente disponibile în Piața Victoriei, în care chiriașul poate intra imediat, toate partițiile actuale (eficiente și de calitate ridicată) având autorizațiile de incendiu obținute.

Clădirea de birouri Bucharest Corporate Center are 14 etaje, având o mare vizibilitate în zonă, cu o suprafață totală de birouri calitate superioară de 12.078 mp. La subsol are 60 locuri de parcare proprii.

Developerul, un important fond de investiții străin, operează în acest moment lucrări de renovare a spațiilor comune, care vor spori atractivitatea spațiilor de birouri și vor aduce și mai multe facilități pentru angajați.

Printre avantajele clădirii de birouri Bucharest Corporate Center se numără locația și tariful flexibil, în comparație cu celelalte clădiri de birouri din vecinătate. Business Corporate Center se află situat în CBD (Central Business District) din București, o zonă de top privind mediul de afaceri și accesibilă din toate zonele rezidențiale ale Capitalei, cu toate tipurile de mijloace de transport.

Bucharest Corporate Center mai are și avantajul unui tarif la închiriere mai avantajos decât al proiectului nou aflat în construcție în imediata sa apropiere, care va întări însă această locație ca important reper în piața de birouri din viitor.

Centrul de afaceri Bucharest Corporate Center se află foarte aproape de Piața Victoriei, angajații companiilor chiriașe având acces astfel la numeroase restaurante, bistro-uri, cafenele, dar și rulote și cantine de food experimental, de tip fusion sau tradițional.

Clădirea de birouri Bucharest Corporate Center are cortină de sticlă, patru lifturi, ferestre care se deschid, tavan suspendat cu corpuri de iluminat încastrate, prize și cablare date-voce. Sistemul de climatizare este four-pipe, cu aport aer proaspăt și centrală.

O mare oportunitate în această perioadă este spațiul mai mare care poate fi închiriat, în condiții bune, după eliberarea lui de către compania IBM. În clădire se mai află și compania Generali.

Detaliile comerciale ale ofertei imobiliare pentru închrierea acestui spațiu le găsiți aici: Bucharest Corporate Center – Spatii de inchiriat in centru de afaceri Victoriei, Bucuresti.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri de calitate superioară, bine poziționat, în Piața Victoriei vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro sau direct pe chat pe site-ul nostru.