Principalul avantaj al clădirii Berlin este locația- lângă Universitatea Politehnică București, cea mai mare instituție de învățământ tehnic din România și aproape de Regie, cel mai mare campus universitar din București, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP. Termenul estimat de livrare este al treilea trimestru al acestui an.

Alte puncte forte pentru viitori angajați care vor lucra în această clădire vor fi mediul de lucru confortabil și sănătos, datorită calității superioare a spațiilor de birouri – de clasă A, cu certificat de clădire verde BREEAM Excellent, a spațiilor verzi generoase și a numeroaselor servicii și facilități ale proiectului integrat Sema Parc, din care face parte.
Printre calitățile clădirii Berlin, mai enumerăm flexibilitate în partiționare și eficiența optimă, sistemul BMS integrat, iluminatul superior și cu un consum redus prin sursele LED și sistemul de climatizare HVAC – Sistem VRV sofisticat.
În total, clădirea Berlin are o suprafață închiriabilă de 14.952 mp, dispusă pe trei niveluri: parter, etaj 1 și etajul 2 retras. Spațiile disponibile variază între 1.300 mp și 2.600 mp.

Condițiile de închiriere sunt flexibile, fiind una din variantele cele mai bune privind raportul între calitatea spațiilor de birouri și preț.

Mai multe detalii despre oferta comercială găsiți aici Sema Parc – Clădirea Berlin

Sema Parc este cel mai mare proiect de reconversie urbană din România, cu un total de aproximativ de 964.800 metri pătrați construiți, birourile reprezentând mai mult de jumătate din spațiile închiriabile.
Pe lângă acestea, în incintă se află magazine – printre ele și un supermarket Mega Image, restaurante, cafenele, zone de relaxare și un proiect de locuințe.
În prezent, în cadrul Sema Parc, sunt în dezvoltare și cu posibililate de pre-închiriere circa 46.000 metri pătrați închiriabili de birouri clasă A.

Sema Parc se află situată în proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru, la 1 minut de mers pe jos și la 5 minute de mers pe jos de Universitatea Politehnică București.
Locația este una strategică, în zona de centru-vest a Bucureștiului, acolo unde s-a conturat un pol fierbinte de birouri și unde s-au stabilit mari companii internaționale, din industriile IT&C, financiar-bancar și outsourcing& BPO.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri de calitate superioară, disponibil imediat sau în 6-12 luni, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau Mobil: (+4) 0723.26.61.97.