În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.
Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de ultimă generație.
Birourile beneficiază de fațadă cu design inteligent, care asigură lumină naturală optimă și o bună izolare termică, prize și cablare date-voce, sistem de control BMS, generator pentru climatizare modern, cu aport de aer proaspăt, control al accesului în clădire, recepție și pază permanentă, parcare de biciclete.
Mai multe detalii despre proiect găsiți în articolul nostru anterior Lucrările de construcție sunt avansate la Eminescu Office, clădire boutique în zona Romană

Eminescu Office are o suprafață închiriabilă de 7.500 mp, cu spații de birouri care au terase pe fiecare etaj și cu spații comerciale la parter. În subteran au fost construite 81 de locuri de parcare.
Condițiile de închiriere sunt flexibile. Chiriașii pot trece imediat la amenajarea spațiului de birouri.
Zona Romană este recunoscută pentru mixtul de clădiri istorice, de prestigiu și noile construcții boutique, premium, cu destinație de birouri sau de locuit și pentru instituțiile de învățământ – Academia de Științe Economice (ASE), Cambridge School of Bucharest, British Council și numeroasele consultate și ambasade.
Piața Romană este și un important hub de transport, cu acces la metrou, numeroase linii de autobuz și linia expres către aeroport.

Locația ultracentrală asigură și un număr mare de variante de food și drink pentru networking – de la restaurante de lux, situate lângă Parcul Icoanei, la cafenele, cofetării, puncte take away și cantine studențești.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri reprezentativ, într-o zonă emblematică, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau (+4) 0723.26.61.97.