Clădirea Splay Office Building mai are doar trei etaje libere

Splay Office Building este o clădire boutique elegantă cu două ieșiri către două bulevarde – una către Splaiul Dâmboviței, între stațiile de metrou Izvor și Eroilor, iar cealaltă către Bulevardul Mihail Kogălniceanu, vis-a-vis de Facultatea de Drept din București.

Chiriașul ancoră este lanțul internațional de retail Jysk, iar lucrările de construcție sunt aproape de finalizare, potrivit unei monitorizări ESOP. În prezent, mai este disponibilă la pre-închiriere o suprafață de 960 mp.

Splay Office Building are șapte etaje, din care ultimul retras și mai are trei  libere la închiriere (fiecare de câte 320 mp), de tip open space partiționat.

Imobilul are două lifturi și o suprafață totală de 2.500 mp.

Birourile vor fi finisate și dotate cu echipamente la standarde de clasă superioară A, vor avea generator pentru sisteme vitale, climatizare modernă, cu aport de aer proaspăt, lumină naturală către toate posturile de lucru. Proiectul beneficiaza de 21 locuri de parcare în subteran, iar la 100 metri de clădire se află o parcare publică.

Spațiile mari vitrate permit o vedere relaxantă pe de o parte către Splaiul Dâmboviței, într-o zonă cu tei pe marginea apei, iar în cealaltă parte către Facultatea de Drept, un ansamblu arhitectural cu statut de monument istoric.
Cum arată acum construcția cu fațada finalizată, lucrându-se doar la gangul interior care va uni cele două bulevarde, puteți vedea în imaginea alăturată.

Ce se află în apropiere

Splay Office Building se află vis-a-vis de Palatul Facultății de Drept București, la cinci minute de mers pe jos de Parcul Cișmigiu și la două stații de troleibuz se află Universitate din București. La 10 minute de mers pe jos de Centrul Istoric, unde sunt deschise de dimineața, pentru mic dejun, până noaptea târziu, peste 300 de restaurante, cafenele, pub-uri și alte facilități de food și relaxare.

Zona Operei este un hub cultural, cu mai multe instituții culturale și de învățământ aflate în imediata apropiere – Opera Română, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină, Palatul Parlamentului. Pe Splaiul Dâmboviței în imediata apropiere se află Opera Center, unul din proiectele emblematice de birouri din București.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Splay Office Building, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
196 mp

SPLAY Office Building

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
467 - 3.000 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
417 mp

Forum 3

Izvor, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
114 mp

Opera Center 2

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult