Splay Office Building este o clădire boutique elegantă cu două ieșiri către două bulevarde – una către Splaiul Dâmboviței, între stațiile de metrou Izvor și Eroilor, iar cealaltă către Bulevardul Mihail Kogălniceanu, vis-a-vis de Facultatea de Drept din București.
Chiriașul ancoră este lanțul internațional de retail Jysk, iar lucrările de construcție sunt aproape de finalizare, potrivit unei monitorizări ESOP. În prezent, mai este disponibilă la pre-închiriere o suprafață de 960 mp.
Splay Office Building are șapte etaje, din care ultimul retras și mai are trei  libere la închiriere (fiecare de câte 320 mp), de tip open space partiționat.

Imobilul are două lifturi și o suprafață totală de 2.500 mp.

Birourile vor fi finisate și dotate cu echipamente la standarde de clasă superioară A, vor avea generator pentru sisteme vitale, climatizare modernă, cu aport de aer proaspăt, lumină naturală către toate posturile de lucru. Proiectul beneficiaza de 21 locuri de parcare în subteran, iar la 100 metri de clădire se află o parcare publică.

Spațiile mari vitrate permit o vedere relaxantă pe de o parte către Splaiul Dâmboviței, într-o zonă cu tei pe marginea apei, iar în cealaltă parte către Facultatea de Drept, un ansamblu arhitectural cu statut de monument istoric.
Cum arată acum construcția cu fațada finalizată, lucrându-se doar la gangul interior care va uni cele două bulevarde, puteți vedea în imaginile alăturate.
Mai multe despre clădire aflați în articolul nostru anterior SPLAY Office Building va fi prima clădire de birouri boutique gata în 2019
Ce se află în apropiere
Splay Office Building se află vis-a-vis de Palatul Facultății de Drept București, la cinci minute de mers pe jos de Parcul Cișmigiu și la două stații de troleibuz se află Universitate din București. La 10 minute de mers pe jos de Centrul Istoric, unde sunt deschise de dimineața, pentru mic dejun, până noaptea târziu, peste 300 de restaurante, cafenele, pub-uri și alte facilități de food și relaxare.
Zona Operei este un hub cultural, cu mai multe instituții culturale și de învățământ aflate în imediata apropiere – Opera Română, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină, Palatul Parlamentului. Pe Splaiul Dâmboviței în imediata apropiere se află Opera Center, unul din proiectele emblematice de birouri din București.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri reprezentativ, într-o clădire boutique, elegantă și cu spații interioare la standarde internaționale, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected]