Superhippo, companie IT&C specializată în industria de gaming, a pre-închiriat un spațiu de birouri de clasă A cu o suprafață de 1.250 mp, în Campus 6.1, prima clădire a proiectului Campus 6.

Proiectul este situat în București și este în curs de construcție, prima cladire de birouri urmând a fi livrată în cel de-al 3-lea trimestru al acestui an. Tranzacția a fost mediată de compania noastră, ESOP Consulting.

Campus 6 se află în imediata apropiere a Universității Politehnice București și prevede construirea a 4 mari clădiri de birouri, într-un complex de ultimă generație:

  • Campus 6.1 cu o suprafață totală de 22.000 mp,
  • Campus 6.2 cu o suprafață de 20.650 mp,
  • Campus 6.3 cu o suprafață de birouri de 16.900 m,
  • Campus 6.4 cu o suprafață de 21.300 mp.

Spațiile de birouri vor fi de calitate superioară, de clasă A.

Campus 6 va avea nenumărate facilități pentru angajați: o stație iVelo, prin care se poate procura rapid o bicicletă pentru deplasarea în toate zonele Capitalei, dușuri și vestiare pentru bicicliști, o pistă de alergare pe acoperiș, amfiteatru în aer liber pentru socializare și networking, amenajat cu mobilier urban și cu acces la un sistem gratuit de Wi-Fi, pentru angajații care vor să-și continue lucrul în aer liber.

Clădirile de birouri din Campus 6 vor avea recepție virtuală, IT Hub și o aplicație dedicată de smartphone prin care se pot seta detalii tehnice privind funcționarea postului de lucru și îi conectează pe angajați cu operatorii de servicii din clădire și din zonă – programări și rezervări de car sharing, food, știri despre evenimente, conferințe etc.

De asemenea, Campus 6 va fi construit conform WELL Building Standard, caracteristici care pun omul înainte de toate și creează un mediu de lucru prietenos și sănătos pentru angajați.

Ofertele comerciale detaliate sunt prezentate pe site-ul nostru:

Dacă sunteți în căutarea unui sediu nou de birouri sau aveți în vedere o extindere în următorii ani, într-o zonă apropiată de cea mai mare instituție de învățământ tehnic din România, lângă metrou și cu acces facil către toate cartierele bucureștene vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected].