Vizibilitatea maximă, cu un amplasament ultracentral, în zona Unirii, lângă Tribunalul București și Biblioteca Națională a României, i-au adus succesul proiectului de birouri Day Tower, dezvoltator Day Group, aflat în lucru, dar cu foarte puține spații rămase la închiriere.

Lucrările pe șantier înaintează rapid, conform echipei de monitorizare ESOP | Corfac International, clădirea de birouri Day Tower urmând a fi dată în folosință la începutul anului viitor.

Day Tower va avea la final nouă etaje la suprafață și două niveluri subterane, cu o suprafață construită de 18.000 mp, spații de birouri de clasă A și retail la parter.

Zona în care se află Day Tower este și ea în plină transformare, în bine, apărând din ce în ce mai multe atracții culturale și de petrecere a timpului liber, destinate în special tinerilor, care pot servi și angajaților clădirilor de birouri din zonă.

Clădirea Bibliotecii Naționale a fost finalizată recent și a devenit un punct de interes pentru tot mai mulți tineri, atrași de proiectele culturale organizate aici, iar pe malul râului Dâmbovița, la cinci minute de mers pe jos de la Day Tower, a fost dat în folosință în această lună Wahaka Street Food Park, primul parc permanent de street food din România.

La Wahaka Street Food Park sunt 20 căsuțe, cu mâncare diversificată – de la preparate cu fructe de mare, pește, coaste, burgeri și carne de vită argentiniană, la deserturi și băuturi adaptate fiecărui sezon. Facilitățile zonei Unirii se înmulțesc rapid, nu doar în partea către Centrul Vechi, ci și către Est.

Cum va arăta la final clădirea și detaliile tehnice le găsiți în articolul din blogul nostru Day Tower, un nou turn de birouri în zona Unirii.

Detalii privind închirierea de spații de birouri în această clădire găsiți în pagina de ofertă Day Tower – Inchiriere birouri in centru de afaceri Unirii, Bucuresti.

Mai multe detalii tehnice puteți primi de la consultanții noștri, dacă doriți să închiriați, adresând o solicitare la adresa de email cereri@esop.ro sau direct online pe chat, în căsuța din dreapta – jos a ecranului.