Următoarele două evenimente CORFAC International programate pentru 2018 vor avea loc în două țări europene, România și Marea Britanie.

Seria întâlnirilor de lucru începe la București, România cu “CORFAC International Summer Affiliate Meeting”, ce va avea loc între 21 și 25 iunie 2018, urmând ca mai apoi la Londra, Marea Britanie să aibă loc “CORFAC International 2018 Fall Summit”, în luna septembrie.

La întâlnirea CORFAC din Romania se va discuta despre evoluția piețelor de real estate în plan internațional, oportunitățile în lumea de business post-Brexit și fluidizarea colaborării între piețele regionale și internaționale pentru membrii CORFAC. Participanții vor vizita proprietăți imobiliare din București cu un mare potențial investițional si se vor prezenta idei pentru dezvoltarea de business în regiune.

Evenimentul va reuni membri CORFAC din 10 țări – SUA, Marea Britanie, Germania, Rusia, Franța, Italia, Irlanda, Israel, Mexic și România.

De ce în Europa?

In primul rând, datorită expansiunii constante înregistrate de CORFAC în ultimii ani în perimetrul european și de asemenea datorită înregistrării unei rapide creșteri economice în Europa, ce antrenează o creștere continuă a cererii de produse imobiliare și de investiții. În 2017, primele 10 orașe europene în clasamentul investițiilor au atras peste 84 miliarde euro (mai exact aprox. 100 miliarde dolari), conform studiului realizat de PwC si Urban Land Institute: „Tendințe emergente în domeniul imobiliar, Europa 2018. Reformarea viitorului”.

România, țara gazdă a primei întâlniri CORFAC, se află și ea într-o etapă de maturizare, în 2018, pentru prima dată existând șansa ca piața investițiilor imobiliare să atingă un miliard de euro ( 1,15 miliarde dolari).

Printre cei prezenți la reuniunea din Romania se vor număra Andrew Jaffe (US), in calitate de President CORFAC International, Miguel Cavazos (Mexic), President al Comitetului International si Alistair Subba Row (UK), Membru al Comitetului Executiv.

Ne face plăcere să găzduim in Romania acest eveniment. Piața imobiliară din România se află într-un moment de expansiune în care toate segmentele imobiliare comerciale sunt pe un trend pozitiv și oferă numeroase oportunități de investiții pentru partenerii din regiune”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Mai multe detalii despre programul evenimentului disponibile aici: CORFAC Events.

Despre CORFAC International.

Înființată in 1989, CORFAC International este una dintre rețelele de top din domeniul imobiliar. Membrii CORFAC au expertiză în brokeraj pe segmentul industrial, birouri, investiții si retail. CORFAC acoperă 80 de piețe în plan internațional – 46 de piețe in SUA, 6 în Canada și 27 pe piețe internaționale, inclusiv Australia, Columbia, Franța, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Mexic, România, Rusia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Elveția și Regatul Unit. Anual, la nivelul CORFAC se realizează peste 10.000 tranzacții. În 2017 acestea au însumat peste 50 milioane mp, valoarea lor depășind 8 miliarde dolari.

De-a lungul timpului, membri CORFAC au asistat companii precum Amazon, Boeing, FedEx, General Electric, General Motors si McDonalds.

Despre ESOP

ESOP este una dintre companiile de referință în piața imobiliară numărându-se în rândul primelor 5 companii specializate in segmentul comercial al pieței din România. Din 2013, ESOP este membru afiliat al CORFAC International pentru Romania. Cu peste 16 ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de consultanți pe segmentul spațiilor de birouri, ESOP a tranzacționat în ultimii 3 ani peste 120.000 mp spații de birouri.

Printre clienții ce au ales serviciile ESOP de-a lungul timpului se numără companii importante precum: HARMAN Romania, HELLA Romania, IPSOS Interactive Services, Konica Minolta, Lugera & Makler, ENEL, Alcedo, Sygenta, SNC Lavalin, 1 and 1 Romania, Asseco, şi alţii.

PENTRU DETALII:
Maria Neda
PR & Media Coordinator
0737.88.88.70, 0730.55.22.11
[email protected]