CORFAC “debarcă” in Europa!

Următoarele două evenimente CORFAC International programate pentru 2018 vor avea loc în două țări europene, România și Marea Britanie.

Seria întâlnirilor de lucru începe la București, România cu “CORFAC International Summer Affiliate Meeting”, ce va avea loc între 21 și 25 iunie 2018, urmând ca mai apoi la Londra, Marea Britanie să aibă loc “CORFAC International 2018 Fall Summit”, în luna septembrie.

La întâlnirea CORFAC din Romania se va discuta despre evoluția piețelor de real estate în plan internațional, oportunitățile în lumea de business post-Brexit și fluidizarea colaborării între piețele regionale și internaționale pentru membrii CORFAC. Participanții vor vizita proprietăți imobiliare din București cu un mare potențial investițional si se vor prezenta idei pentru dezvoltarea de business în regiune.

Evenimentul va reuni membri CORFAC din 10 țări – SUA, Marea Britanie, Germania, Rusia, Franța, Italia, Irlanda, Israel, Mexic și România.

De ce în Europa?

In primul rând, datorită expansiunii constante înregistrate de CORFAC în ultimii ani în perimetrul european și de asemenea datorită înregistrării unei rapide creșteri economice în Europa, ce antrenează o creștere continuă a cererii de produse imobiliare și de investiții. În 2017, primele 10 orașe europene în clasamentul investițiilor au atras peste 84 miliarde euro (mai exact aprox. 100 miliarde dolari), conform studiului realizat de PwC si Urban Land Institute: „Tendințe emergente în domeniul imobiliar, Europa 2018. Reformarea viitorului”.

România, țara gazdă a primei întâlniri CORFAC, se află și ea într-o etapă de maturizare, în 2018, pentru prima dată existând șansa ca piața investițiilor imobiliare să atingă un miliard de euro ( 1,15 miliarde dolari).

Printre cei prezenți la reuniunea din Romania se vor număra Andrew Jaffe (US), in calitate de President CORFAC International, Miguel Cavazos (Mexic), President al Comitetului International si Alistair Subba Row (UK), Membru al Comitetului Executiv.

Ne face plăcere să găzduim in Romania acest eveniment. Piața imobiliară din România se află într-un moment de expansiune în care toate segmentele imobiliare comerciale sunt pe un trend pozitiv și oferă numeroase oportunități de investiții pentru partenerii din regiune”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Mai multe detalii despre programul evenimentului disponibile aici: CORFAC Events.

Despre CORFAC International

Înființată in 1989, CORFAC International este una dintre rețelele de top din domeniul imobiliar. Membrii CORFAC au expertiză în brokeraj pe segmentul industrial, birouri, investiții si retail. CORFAC acoperă 80 de piețe în plan internațional – 46 de piețe in SUA, 6 în Canada și 27 pe piețe internaționale, inclusiv Australia, Columbia, Franța, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Mexic, România, Rusia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Elveția și Regatul Unit. Anual, la nivelul CORFAC se realizează peste 10.000 tranzacții. În 2017 acestea au însumat peste 50 milioane mp, valoarea lor depășind 8 miliarde dolari.

De-a lungul timpului, membri CORFAC au asistat companii precum Amazon, Boeing, FedEx, General Electric, General Motors si McDonalds.

Despre ESOP

ESOP este una dintre companiile de referință în piața imobiliară numărându-se în rândul primelor 5 companii specializate in segmentul comercial al pieței din România. Din 2013, ESOP este membru afiliat al CORFAC International pentru Romania. Cu peste 16 ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de consultanți pe segmentul spațiilor de birouri, ESOP a tranzacționat în ultimii 3 ani peste 120.000 mp spații de birouri.

Printre clienții ce au ales serviciile ESOP de-a lungul timpului se numără companii importante precum: HARMAN Romania, HELLA Romania, IPSOS Interactive Services, Konica Minolta, Lugera & Makler, ENEL, Alcedo, Sygenta, SNC Lavalin, 1 and 1 Romania, Asseco, şi alţii.

PENTRU DETALII:
Maria Neda
PR & Media Coordinator
0737.88.88.70, 0730.55.22.11
[email protected]

Dacă dorești mai multe informații despre piata imobiliară din Romania și in special despre piata birourilor din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
490 - 30.000 mp

The Light Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,50 - 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
360 - 36.500 mp

CTPark Bucharest

Dragomiresti-Vale, București Ilfov
  • Preț la cerere!
Thumb
1.332 - 8.800 mp constr.

Hundertwasser House

Caramfil, Bucuresti
  • 3.996.000 - 26.400.000€, negociabil

Postari similare

Inaugurarea celei mai înalte clădiri de birouri din Japonia, Azabudai Hills Mori JP Tower


Situat în inima districtului de afaceri Toranomon din Tokio, Azabudai Hills este un complex multifuncțional care își propune să fie mult mai mult decât doar un alt proiect de clădiri înalte. Azabudai Hills este dezvoltat de Mori Building, dezvoltator imobiliar faimos pentru crearea unor dezvoltări urbane populare precum Roppongi Hills, Toranomon Hills și Ark Hills. […]


Citeste mai mult

De la Energie la Adrenalina: CopenHill – Centrala Energetică și Pârtia de Schi Revoluționară din Copenhaga


CopenHill este o centrală energetică modernă ce arde deșeurile produse de rezidenții din Copenhaga pentru a genera atât energie electrică, cât și termică. Această abordare permite reciclarea partială a deșeurilor municipale, reducându-se semnificativ cantitatea care ajunge în gropile de gunoi. De asemenea, căldura produsă este valorificată pentru încălzirea locuințelor din oraș. Prin urmare, CopenHill contribuie […]


Citeste mai mult

În Amsterdam, Primăria desființează parcările pentru mașini, înlocuindu-le cu parcări pentru biciclete și noi zone verzi


Primăria din Amsterdam vrea să reducă 11.200 locuri de parcare pentru mașini, până în 2025, prin micșorarea numărului de permise de parcare acreditate. În acest oraș, doar 22% din rezidenți folosesc zilnic mașina pentru a merge la birou, majoritatea apelând la bicicletă. Drept pentru care, mereu este nevoie de noi locuri de parcare pentru biciclete […]


Citeste mai mult