Clădirile noi de birouri sunt adevărate comunități, fiecare cu mii de membri cu suflete mari, iar acest lucru se vede cel mai bine în rezultatele activităților caritabile ce au loc în aceste zile: mii de cadouri strânse pentru copii sărmani, sute de dorințe îndeplinite pentru asociațiile umanitare care pregătesc Crăciunul.

Vom face o scurtă trecere în revistă a câtorva din aceste fapte bune, fiind însă mult mai multe locuri unde se strâng jucării, haine și dulciuri pentru copii.

La Timișoara, angajații care lucrează în clădirile United Business Center 1 și 2, din complexul Openville, au îndeplinit dorințele a 250 de copii și au adus cadourile împachetate frumos, festiv sub brazii din zona de recepție. Campania s-a numit „Bradul Dorințelor” și a fost organizată de ansamblul Openville în parteneriat cu Asociația Lindenfeld. În urmă cu două săptămâni, brazii din cele două recepții au fost plini de bilețele roșii, cu dorințele copiilor, iar acum acestea s-au transformat în cadouri, care vor fi în desaga lui Moș Crăciun.

Și aceasta nu este tot: pentru a răsplăti spiritul de comunitate, managementul complexului de birouri organizează o petrecere pentru copiii angajaților, astăzi 18 decembrie, cu activități specifice.

În clădirile de birouri Novo Park și West Gate Business District recepțiile sunt pline de ursuleți și reni simpatici, oferiți cadou și lângă ei au fost instalate urne pentru ca membrii comunității să poată dona orice sumă doresc pentru asociația Help Autism. La recepțiile din West Gate se strâng și cadouri pentru copiii din Școala Zâmbreasca, județul Teleorman.

Globalworth Tower găzduiește zilele acestea serbări pentru peste 400 copii nevoiași, de la Centrul de Plasament din Vălenii de Munte sau care îi au în grijă asociațiile umanitare United Way Romania și Concordia. În spațiul complexului de birouri răsună colinde, într-un spectacol magic, iar Moș Crăciun oferă cadouri.

Emoționant și în spiritul Crăciunului. Voi ce faptă bună ați făcut astăzi? Priviți în jurul vostru, chiar și atunci când sunteți la birou, mereu există un copil care are nevoie de un zâmbet, de ajutor și spiridușii Moșului sunt mai aproape decât credeți.

Foto: administratorii clădirilor de birouri