În zona Expoziției se conturează un nou pol de business și proiectul City Rose Park 1 va fi unul din proiectele de birouri de clasă A, care va defini acest nou punct de interes. Primele birouri ale proiectului City Rose Park 1 se estimează că vor fi date în folosință în primul trimestru din 2020.

Proiectul prevede construirea unui centru multifuncțional, cu trei clădiri de câte 10-11 etaje cu spații de birouri, prevăzute la parter cu magazine, cafenele și un hub de conferințe.

Cele trei clădiri se vor construi în etape și vor avea în total o suprafață închiriabilă de 47.700 mp de spații de birouri. Suprafața închiriabilă pe etaj (typical lease floor area) este de 1.460 mp, 1.400 mp și respectiv 1.230 mp, în funcție de clădire.

În curtea interioară, între cele trei clădiri de birouri va fi amenajată o zonă verde cu un peisaj unic în București, o grădină modernă de trandafiri, înconjurată de copaci. Spațiul verde va avea alei pietonale, fiind destinat relaxării angajaților firmelor care vor închiria spații de birouri în acest proiect.

Proiectul City Rose Park 1 va avea standard de clădire verde, cu un consum redus de energie și cu un mediu sănătos pentru angajați, fiind pre-certificat LEED Gold, printre facilități numărându-se iluminat LED, BMS, încărcătoare electrice pentru mașini, sistem de climatizare 4 pipe, cu aport aer proaspăt, patru niveluri de parcare subterană cu 819 locuri.

City Rose Park 1 va avea trei zone elegante de lobby și șase lifturi de mare viteză.

Zona Expoziției este situată în partea de nord a Capitalei, în apropierea Parcului Herăstrău, la 10 minute de mers cu mașina de Piața Victoriei și 20 minute de Aeroportul Internațional Otopeni. La 10 minute de mers pe jos de acest proiect se află stația de metrou 1 Mai, iar în fața amplasamentului se află stații de autobuze și tramvai.

Dacă sunteți interesați de birouri în această cladire, vă invităm să vizitați oferta din site-ul nostru si veti beneficia de space planning gratuit si de 0% comision. Click pe City Rose Park 1.

Mai multe detalii despre proiect și condițiile de pre-închiriere, aflați de la colegii noștri la [email protected] sau telefonic la (+4) 0723.26.61.97