Cum va arăta proiectul de birouri City Rose Park

În zona Expoziției se conturează un nou pol de business și proiectul City Rose Park va fi unul din proiectele de birouri de clasă A, care va defini acest nou punct de interes. Primele birouri ale proiectului City Rose Park 1 se estimează că vor fi date în folosință în primul trimestru din 2020.

Proiectul prevede construirea unui centru multifuncțional, cu trei clădiri de câte 10-11 etaje cu spații de birouri, prevăzute la parter cu magazine, cafenele și un hub de conferințe.

Cele trei clădiri se vor construi în etape și vor avea în total o suprafață închiriabilă de 47.700 mp de spații de birouri. Suprafața închiriabilă pe etaj (typical lease floor area) este de 1.460 mp, 1.400 mp și respectiv 1.230 mp, în funcție de clădire.

În curtea interioară, între cele trei clădiri de birouri va fi amenajată o zonă verde cu un peisaj unic în București, o grădină modernă de trandafiri, înconjurată de copaci. Spațiul verde va avea alei pietonale, fiind destinat relaxării angajaților firmelor care vor închiria spații de birouri în acest proiect.

Proiectul City Rose Park 1 va avea standard de clădire verde, cu un consum redus de energie și cu un mediu sănătos pentru angajați, fiind pre-certificat LEED Gold, printre facilități numărându-se iluminat LED, BMS, încărcătoare electrice pentru mașini, sistem de climatizare 4 pipe, cu aport aer proaspăt, patru niveluri de parcare subterană cu 819 locuri.

City Rose Park 1 va avea trei zone elegante de lobby și șase lifturi de mare viteză.

Zona Expoziției este situată în partea de nord a Capitalei, în apropierea Parcului Herăstrău, la 10 minute de mers cu mașina de Piața Victoriei și 20 minute de Aeroportul Internațional Otopeni. La 10 minute de mers pe jos de acest proiect se află stația de metrou 1 Mai, iar în fața amplasamentului se află stații de autobuze și tramvai.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din City Rose Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
1.068 - 18.024 mp

City Rose Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
6.000 - 13.000 mp

City Rose Park 1

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
300 - 28.000 mp

Expozitiei 1 Bucuresti

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,25 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
750 - 15.055 mp

J8 Office Park Bucuresti

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult