Birourile One Cotroceni Park se vor construi lângă viitoarea stație de metrou Academia Militară, în zona de centru- vest a Capitalei și vor face parte dintr-un ansamblu multifuncțional, cu o zonă comercială și apartamente. În prima etapă se va dezvolta componenta de birouri.
Proiectul prevede construirea unor clădiri de birouri cu opt și respectiv 12 etaje, cu o suprafață totală de 78.000 mp, realizate în două etape. Într-o primă fază, se vor livra spații de birouri de clasă A cu o suprafață totală de 44.000 mp.
Ceea ce este specific One Cotroceni Park este suprafața foarte mare pe etaj, cuprinsă între 4.800 mp și 8.000 mp. Proiectul este prevăzut a se încadra în standarde de clădire verde, fiind pre-certificat LEED.
Un alt avantaj al acestor birouri este faptul că vor avea acces direct către stația de metrou Academia Militară, printr-un tunel subteran.
Amplasamentul se află pe o fostă platformă industrială, a fostei fabrici Ventilatorul, în zona Academiei- Răzoare, lângă prima stație de metrou din viitoarea linie M5 ce leagă centrul orașului de cartierul Drumul Taberei.

La trei stații de tramvai se află Universitatea Politehnică București și la două minute de mers cu mașina se află AFI Cotroceni Mall și Palatul Cotroceni, sediu al Președinției României.

Dacă sunteți interesat de închirierea unor spații de birouri in One Cotroceni Park puteți apela la echipa ESOP care se ocupă de închirierea acestor spații si beneficiați de space planning gratuit și 0% comision. Click pe One Cotroceni Park.