În zona Buzești, în Central Business District din București avansează de la zi la zi lucrările de construcție la The Mark, un proiect de birouri premium. The Mark va fi un reper vizual în zonă, un turn de sticlă cu un sistem unic de umbrire și iluminat natural din România.

The Mark va avea o suprafață totală de 25.000 mp, dispusă în două clădiri distincte, cu spații de birouri de clasă A: Podium Building, care va avea șapte etaje și o suprafață desfășurată de 10.000 mp și Tower Building, cu o înălțime de 14 etaje și cu o suprafață de 15.000 mp.

Livrarea birourilor The Mark este prevăzută pentru al doilea trimestru din 2018.

Principalele facilități ale noului proiect de birouri sunt designul modern, care permite un iluminat natural optim la posturile de lucru ale viitorilor locatari, jaluzele exterioare cu maximum de transparență care se autoreglează în timpul zilei și care vor permite protecția împotriva soarelui – cu posibilitatea și de reglare individualizată, în funcție de dorințe, schimb de aer proaspăt de două ori pe oră, în clădire.

Clădirile The Mark sunt proiectate să aibă un consum redus de energie, cu circa 20% mai mic decât cel mediu pentru construcțiile noi similare ca mărime și sunt certificate BREEAM Excellent.

Suprafața închiriabilă pe etaj la The Mark variază în funcție de poziția în proiect: este de 1.489 mp-1.935 mp în clădirea Podium Building din The Mark și de 1.005-1.090 mp în Tower Building.

Dacă doriți să închiriați un spațiu de birouri în această clădire, vă puteți adresa colegilor noștri la adresa de email cereri@esop.ro.

De asemenea, dacă sunteți interesați de închirierea de spații de birouri în zona Victoriei, din București vă invităm să vizitați secțiunea de oferte imobiliare din site-ul nostru Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Victoriei Bucuresti !