Proiectul de birouri Day Tower este în construcție în zona ultracentrală Unirii, la punctul 0 al Capitalei și se preconizează că se va da în folosință în ultimul trimestru din 2017- primul trimestru din 2018.

Day Tower, dezvoltator Day Group, va avea în total o suprafață construită de 18.000 mp, cu spații de birouri de clasă A de închiriat cu suprafețe flexibile, între 350 mp și 11.781 mp. Un etaj tipic de închiriat are o suprafață de 1.360 mp.

Clădirea de birouri se va remarca ușor în zonă, având o înălțime de 36 metri și o arhitectură zveltă, cu nouă etaje la suprafață și patru niveluri de parcare subterană.

În total, Day Tower are disponibile 153 locuri de parcare pentru mașini (din care 79 în subteran), dar și o parcare de biciclete cu 82 locuri, dotată și cu vestiare. Ca facilități mai există prize date-voce, cablare voce-date, BMS, hidranți.

Proiectul se construiește pentru a îndeplini condițiile unei clădiri verzi, fiind prevăzută a se încadra în standardele certificatului BREEAM Very Good.

Priveliștea spectaculoasă asupra Pieței Unirii, apropierea de zona comercială Unirii și de Centrul Vechi și maximul de accesibilitate cu mijloacele de transport în comun fac din proiectul Day Tower un important reper pe piața de birouri.

Detalii privind închirierea de spații de birouri în această clădire găsiți în pagina de ofertă Day Tower – Inchiriere birouri in centru de afaceri Unirii, Bucuresti.

Mai multe detalii tehnice puteți primi de la consultanții noștri, dacă doriți să închiriați, adresând o solicitare la adresa de email cereri@esop.ro sau direct online pe chat, în căsuța din dreapta – jos a ecranului.