Proiectul The Mark se află în zona Buzești-Victoriei și este în ultima fază de construcție, potrivit monitorizării ESOP. Compania internațională de consultanță Deloitte va fi primul mare chiriaș anunțat, ce va ocupa opt etaje ale clădirii turn.

The Mark va avea două clădiri de birouri, The Mark Tower, cu 14 etaje și o înălțime de 68 metri, ce va sigura o maximă vizibilitate în zonă și The Mark Podium, cu șase etaje și o înălțime de 32 metri.

În total, suprafața închiriabilă este de 25.600 mp, în cele două clădiri de birouri, Deloitte rezervând o suprafață de birouri de 8.500 mp. Birourile vor avea standarde de clasă A și vor fi certificate BREEAM Excellent, având numeroase facilități de clădire verde, care asigură un consum redus de energie și eficiență în timp, printre acestea numărându-se panouri fotovoltaice pe acoperiș și un sistem de jaluzele exterioare care asigură un iluminat optim.

Mai multe detalii despre proiect găsiți în articolul Cum va arăta The Mark, clădirea de birouri dinspre Piața Victoriei.

Compania Deloitte alege astfel să rămână tot în zona Victoriei, dar într-o clădire nouă, urmând a-și muta angajații din clădirea America House, în proiectul The Mark, aflat la 500 metri de aceasta.

Zona Victoriei atrage companiile mari, fiind numită și Central Business District (CBD) datorită prestigiului său -aici este situat Guvernul României și numeroase instituții internaționale, dar și accesibilității maxime, cu un hub de metrou către două magistrale nord-sud și est-vest, ieșire directă către aeroportul internațional și numeroaselor facilități pentru angajați: cafenele, terase, restaurante, instituții de cultură, clinici medicale, spitale, supermarketuri și o piață tradițională.

The Mark se află pe Bulevardul Buzești, foarte aproape de Piața Victoriei, într-o subzonă care se dezvoltă în această perioadă, lângă un liceu privat, la 6 minute de mers pe jos de Gara de Nord.

Dacă sunteți interesați de închirierea de spații de birouri în zona Victoriei, din București vă invităm să vizitați secțiunea de oferte imobiliare din site-ul nostru Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Victoriei Bucuresti !

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în București, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau telefon (+4) 0723.26.61.97.