Electroputere Parc Offices, unul dintre primele proiecte de birouri clasă A din Craiova

Electroputere Parc Offices

Piața spațiilor de birouri de calitate abia acum prinde contur în orașul din Bănie. Primii mari chiriași au pre-închiriat spații importante de birouri, cele mai atractive fiind cele din zona Lăpuș, în apropierea sediului facultăților de Automatică, Calculatoare și Electrotehnică și cea de Inginerie Electrică, potrivit unei monitorizări ESOP.

Electroputere Park Offices este o clădire nouă de birouri, situată exact în această zonă, la cinci minute de mers pe jos de facultățile tehnice și lângă Electroputere Mall, cel mai mare parc de retail și food din oraș.

Proiectul este în curs de finalizare și este dispus pe parter și două etaje, cu o suprafață totală de 15.000 mp.

Centrul de afaceri este construit după standarde noi de calitate, are cortină din sticlă, cu ferestre mari prin care pătrunde lumina naturală, iar la interior este tip open space, cu tavan înalt și facilități pentru companii de ultimă generație – cablare voce date, BMS (Building Management System), control acces, generator electric, pentru funcții vitale.

Suprafețele închiriabile de birouri în Electroputere Park Offices sunt cuprinse între 544 – 6.000 mp. Specific acestui proiect este faptul că are suprafețe mari pe etaj, de la 3.900 mp.

Craiova se află în top cinci centre universitare cu cei mai mulți absolvenți de studii superioare din România.
ESOP Consulting a mediat de curând o tranzacție de 4.000 mp, spații de birouri de calitate superioară, pentru o importantă companie germană din domeniul automotive, care va fi chiriașul ancoră al proiectului Electroputere Park Offices.

În Craiova, sunt în lucru sau în stadiul de planificare proiecte care totalizează doar 19.015  mp, potrivit unei analize ESOP. Cele mai căutate sunt cele din apropierea unităților de învățământ superior, companiile mari fiind interesate să atragă studenți în programe de dezvoltare.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Electroputere Park Offices, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
1.049 - 5.000 mp

Electroputere Parc Offices

Calea Bucuresti, Craiova
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
210 - 1.585 mp

Novo Building

Calea Severinului, Craiova
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
172 mp

Savinesti 6 Office

Central, Craiova
  • 11€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult