Piața spațiilor de birouri de calitate abia acum prinde contur în orașul din Bănie. Primii mari chiriași au pre-închiriat spații importante de birouri, cele mai atractive fiind cele din zona Lăpuș, în apropierea sediului facultăților de Automatică, Calculatoare și Electrotehnică și cea de Inginerie Electrică, potrivit unei monitorizări ESOP.
Electroputere Park Offices este o clădire nouă de birouri, situată exact în această zonă, la cinci minute de mers pe jos de facultăților tehnice și lângă Electroputere Mall, cel mai mare parc de retail și food din oraș.
Proiectul este în curs de finalizare și este dispus pe parter și două etaje, cu o suprafață totală de 15.000 mp.
Centrul de afaceri este construit după standarde noi de calitate, are cortină din sticlă, cu ferestre mari prin care pătrunde lumina naturală, iar la interior este tip open space, cu tavan înalt și facilități pentru companii de ultimă generație – cablare voce date, BMS (Building Management System), control acces, generator electric, pentru funcții vitale.

Suprafețele închiriabile de birouri în Electroputere Park Offices sunt cuprinse între 544 – 6.000 mp. Specific acestui proiect este faptul că are suprafețe mari pe etaj, de la 3.900 mp.
Mai multe detalii tehnice despre clădire găsiți aici
Craiova se află în top cinci centre universitare cu cei mai mulți absolvenți de studii superioare din România.
ESOP Consulting a mediat de curând o tranzacție de 4.000 mp, spații de birouri de calitate superioară, pentru o importantă companie germană din domeniul automotive, care va fi chiriașul ancoră al proiectului Electroputere Park Offices.
În Craiova, sunt în lucru sau în stadiul de planificare proiecte care totalizează doar 19.015  mp, potrivit unei analize ESOP. Cele mai căutate sunt cele din apropierea unităților de învățământ superior, companiile mari fiind interesate să atragă studenți în programe de dezvoltare.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în Craiova vă putem oferi spatii in Electroputere Parc Offices si beneficiati de space planing gratuit si 0% comision. Click pe Electroputere Parc Offices.