Eli Park 1 este cel mai mare complex industrial din zona de nord-vest a Bucureștiului

Eli Park - Parc industrial

În total, proiectul Eli Park 1 prevede construirea a 45.000 – 50.000 mp de spații industriale de ultimă generație și birouri. Prima fază, o clădire cu o suprafață de 20.000 mp este operațională din 2019, fiind complet ocupată de compania Arctic. Cea de-a doua fază prevede construirea a două corpuri independente de clădire, cu livrare în acest an, cu un total de 25.000 – 30.000 mp.

Spațiile logistice sunt de calitate superioară, de clasă A, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP, având înălțime de 10 metri și numeroase facilități, precum câte o rampă de încărcare la fiecare 800 mp spațiu depozitare, zone mari de manevră în incintă pentru camioane de 30-35 metri, multe locuri de parcare.

Printre primii chiriași mutați în Eli Park 1 se numără companiile Arctic, Paste Băneasa și Dentotal.
Eli Park 1 are recomandat pentru companiile de FMCG și curierat, potrivit lui Alexandru Petrescu, Partner ESOP.

Principalele avantaje al acestui complex sunt: flexibilitatea în amenajarea spațiului, locația cu acces la Șoseaua de Centură și spre centrul țării, dar și la 20 minute până în zona centrală a Bucureștiului, fără dificultăți în găsirea personalului în apropiere.

Eli Park 1 se află la 4 km de linia de centură a Bucureștiului, în localitatea Chitila, pe drumul național cu patru benzi DN7, cu acces rapid către oraș, la doar două minute de linia de centură (cu ieșire către cele trei autostrăzi A1, A2 și A3). În apropiere sunt stații de autobuz și magazine.
Un alt atu al acestui complex logistic este faptul că este situat în zona de nord-vest a Capitalei, în vecinătatea celor mai prospere cartiere de locuit și a primului pol de birouri al orașului, acolo unde sunt înregistrate cele mai multe comenzi online. Din aceste depozite, se pot realiza ușor linii de curierat, pentru zona cea mai activă din punctul de vedere al comerțului online.
Spațiile logistice propuse la închiriere sunt flexibile, cu suprafețe începând de la 2.000 mp.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile industriale de închiriat din Eli Park 1, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
750 - 17.500 mp

Eli Park 1

Chitila, București Ilfov
  • 4,15 - 4,25€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.150 - 17.500 mp

Eli Park 1 hala 3

Chitila, București Ilfov
  • 4,15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
2.000 - 30.000 mp

Eli Park Ploiesti

Ploiesti, Prahova
  • Preț la cerere!

Postari similare

Constanta Business Park, parc industrial in curs de extindere


Constanta Business Park este un parc industrial ce va fi dezvoltat in sudul orasului Constanta, pe un teren cu suprafata de aproximativ 100 ha. Proiectul prevede construirea a pana la 500.000 mp in care vor fi incluse spatii cu functiuni multiple. Halele logistice si de depozitare, in numar de opt, vor avea in total 160.000 […]


Citeste mai mult

CTPark Bucharest North, parc industrial cu spatii personalizabile


CTPark Bucharest North este un parc logistic situat in nordul Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, intre autostrada A3 si DN2. Amplasarea este ideala pentru accesul facil catre centrul  Romaniei, oferind in acelasi timp si o ruta directa catre centrul Bucurestiului. Parcul CTPark Bucharest North este dezvoltat pe un teren de 21 ha si dispune de […]


Citeste mai mult

Hale de inchiriat disponibile in 2023 in parcul industrial VGP Park Bucuresti


VGP Park Bucuresti este situat in nordul Capitalei, in raza localitatii Stefanestii de Jos, exact la intersectia autostrazii A3 cu Soseaua de Centura si va cuprinde patru hale cu un total de 115.000 mp de spatii industriale inchiriabile, amplasate pe un teren de 250.000 mp. Parcul industrial are acces imediat la cele doua artere, facilitand […]


Citeste mai mult