În total, proiectul Eli Park 1 prevede construirea a 45.000 – 50.000 mp de spații industriale de ultimă generație și birouri. Prima fază, o clădire cu o suprafață de 20.000 mp este operațională din 2019, fiind complet ocupată de compania Arctic. Cea de-a doua fază prevede construirea a două corpuri independente de clădire, cu livrare în acest an, cu un total de 25.000 – 30.000 mp.

Spațiile logistice sunt de calitate superioară, de clasă A, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP, având înălțime de 10 metri și numeroase facilități, precum câte o rampă de încărcare la fiecare 800 mp spațiu depozitare, zone mari de manevră în incintă pentru camioane de 30-35 metri, multe locuri de parcare.

Printre primii chiriași mutați în Eli Park 1 se numără companiile Arctic, Paste Băneasa și Dentotal.
Eli Park 1 are recomandat pentru companiile de FMCG și curierat, potrivit lui Alexandru Petrescu, Partner ESOP.

Principalele avantaje al acestui complex sunt: flexibilitatea în amenajarea spațiului, locația cu acces la Șoseaua de Centură și spre centrul țării, dar și la 20 minute până în zona centrală a Bucureștiului, fără dificultăți în găsirea personalului în apropiere.

Eli Park 1 se află la 4 km de linia de centură a Bucureștiului, în localitatea Chitila, pe drumul național cu patru benzi DN7, cu acces rapid către oraș, la doar două minute de linia de centură (cu ieșire către cele trei autostrăzi A1, A2 și A3). În apropiere sunt stații de autobuz și magazine.
Un alt atu al acestui complex logistic este faptul că este situat în zona de nord-vest a Capitalei, în vecinătatea celor mai prospere cartiere de locuit și a primului pol de birouri al orașului, acolo unde sunt înregistrate cele mai multe comenzi online. Din aceste depozite, se pot realiza ușor linii de curierat, pentru zona cea mai activă din punctul de vedere al comerțului online.
Spațiile logistice propuse la închiriere sunt flexibile, cu suprafețe începând de la 2.000 mp.

Mai multe detalii tehnice și fotografii găsiți în oferta de aici
Dacă sunteți în căutarea unui depozit sau a unui spațiu de producție vă puteți adresa colegilor noștri la emailul [email protected]